9 сигурни знака, че той просто си играе с вас


9 сигурни знака, че той просто си играе с вас
Снимка: iStock

На всеки се е случвало в края на една връзка да "изтрезнее" и когато се обърне назад, да види колко много предупредителни знаци е имало, че тези отношения не са били здравословни или да си го кажем честно - че са ни правили на глупачки!

Днес ви даваме списък на тези 9 знака, че той просто си играе с вас.

1. Казал ви е, че ще ви се обади, но не го прави. Да, ако е единичен случай - имал е някакъв много важен ангажимент, не е притеснителен знак. Но ако това се случи повече от два пъти, е сигурен признак, че мястото ви не е в тези отношения.

2. Той често закъснява и не ви се обажда, за да ви предупреди. Тук няма нужда от много обяснения - просто повече не го чакайте. 

3. Той има правила за това колко често да се виждате. Още в началото ви заявява по този начин, че вие сте един вид ангажимент, който ще спазва в определени дни и часове. Това не е любов!

Вижте още: 5 навика на жените, които отблъскват мъжете

4. Той знае повече за вас, отколкото вие за него. Ако осъзнаете, че по време на разговорите ви говорите много повече вие, а той отказва да споделя с вас, то този човек или крие нещо, или просто не иска да задълбочите отношенията си.

5. Той говори само за себе си и няма интерес към вашата личност. Тук проблемът е обратен на точка 4, но не е по-малък. Любовта между двама души е взаимност. И не е нужно да засичаме с хронометър кой колко време е говорил, важното е да има естествен обмен, който се получава естествено там, където има истински интерес.

6. Той крие връзката си с вас. Ако той не иска приятелите му да знаят за вас и като цяло държи отношенията ви да са инкогнито, няма смисъл да продължавате. Това е ясен знак, че просто си прекарвате времето заедно.

7. Той има приятелки и излиза с тях. Просто бягайте! За какво му е на един мъж вашата компания, след като вече си е намерил компанията на други момичета. Да не говорим, че рядко може да се вярва в чистото, непорочно приятелство между мъж и жена.

8. Крие какво прави, когато не сте заедно. Ако партньорът ви си измисля какво прави, когато не сте заедно, е сигурен знак, че има нещо гнило. В една здрава връзка няма тайни.

9. Вие не фигурирате в плановете му за бъдещето. Мъжете често излизат с номера "Аз обичам да живея за момента". Това е чудесен начин да не поемат ангажимент към вас за по-дълъг период от настоящия момент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама