Ако не правите тези неща заедно, НЕ сте един за друг


Ако не правите тези неща заедно, НЕ сте един за друг
Снимка: iStock/Guliver

Вярваме, че всички имаме сродна душа някъде там. Някой, който е предназначен само за нас. За съжаление, понякога бъркаме сродната душа с някой неподходящ и най-добрият начин да разграничим двете е чрез действия. Всичко е в нещата, които правите заедно като двойка, което говори много за вашата връзка и химия. Но по-важното е, че нещата, които не можете да правите заедно, ви дават по-ясен поглед върху другия човек и определят дали той е вашата сродна душа.

1. Вие сте честни един към друг

Ако не можете да бъдете отворени и напълно искрени с партньора си, това означава, че нещата явно не вървят. Без честност отношенията са предопределени да се провалят. Ако не можете открито да говорите един с друг и да изказвате мнението си, да бъдете себе си около партньора си, ако имате тайни от него, той определено не е вашата сродна душа.

2. Наслаждавате се на тишината заедно

Звучи доста тривиално, но всъщност е много важно. Сродните души могат да се справят с тишината, без да се чувстват неудобно. Просто им е хубаво и им е удобно да се наслаждават на близостта си. Ако имате нужда да говорите постоянно и не ви е приятно в неговата компания (макар и мълчалива), съжаляваме, че трябва да го кажем, но вие не сте сродни души.

3. Давате си лично пространство

Истинската любов е свързана с принадлежността, но не с оковите си. Не е нужно да прекарвате всеки момент с партньора си, за да бъде любовта истинска. Не е нужно да бъдете залепени един за друг, без да уважавате личното пространство на другия. Ако направите това, само ще задушите отношенията си.

Любовта е по-истинска, когато съществува взаимно доверие. Трябва всеки да има собствен живот и да цени желанията на половинката си.

АКО ИСКАТЕ ЩАСТЛИВА ВРЪЗКА, ПРАВЕТЕ ТЕЗИ 5 НЕЩА

4. Общувате си

Звучи толкова просто, но тук повечето двойки се провалят. Те забравят да се слушат. Те забравят да седнат и да проведат сериозен разговор.

Трябва да можете да говорите с партньора си за всичко. Трябва да можете да споделяте радостите си, както и своите скърби.

Трябва да можете да казвате мнението си, без да се страхувате, че те ще ви напуснат, ако чуят нещо, което не им допада. Трябва да можете да съобщите за проблемите си и да намерите общо решение. Наистина трябва да правите всичко това с партньора си. Ако не можете, вие сте в грешни отношения.

5. Забавлявайте се заедно

Забавлението е чудесен показател за здрави отношения. Двама души, които са спокойни и щастливи един с друг, непременно ще се забавляват много. Те не се страхуват да показват странностите си. Имат споделено чувство за хумор и дразненето е в списъка им със задачи по всяко време. Обикновените неща са изключителни само защото ги правите заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама
Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


 • Българските книги, които всяка жена...
  Българските книги, които всяка жена трябва да прочете

  Дори да не сте голям фен на прелистването на страници, факт е, че четенето на книги може да направи чудеса за нашите умствени способности, настроение и чувства. В случай, че се нуждаете от малко вдъхновение, ето няколко книги на български автори, които определено си заслужават! „Пътуване към себе...

 • Това ли ще е „Ергенът” във втори сезон?...
  Това ли ще е „Ергенът” във втори сезон? (СНИМКИ)

  Първият и доста успешен сезон на „Ергенът” свърши само преди няколко дни, а всички вече са вперили поглед към бъдещето и по-конкретно към втория сезон на риалити формата. И тъй като кастингите за самотни дами пък вече вървят с пълна сила, в социалните мрежи валят догадки кой ще е вторият красавец, който...

 • Хороскоп за тази седмица, 23-29 май...
  Хороскоп за тази седмица, 23-29 май

  Овен През тази седмица търпението и трудът, както и пълното спокойствие и контрол над емоциите ви, ще са най-важната ви задача. Най-добре се абстрахирайте от проблемите на другите, за да запазите нервната си система. В сряда ще имате много интересни идеи за решаването на семеен проблем. Не се колебайте...

 • Седмичен любовен хороскоп за 23-27...
  Седмичен любовен хороскоп за 23-27 май

    Овен Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускати в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети. Телец Неочаквано развитие в любовния живот на Телците ще настъпи в края на...

 • Виц за днес, 23 май...
  Виц за днес, 23 май

  Семейство Петрови си пият кафето. По едно време съпругата пита мъжа си: - Не забелязваш ли днес нещо особено у мен? Съпругът внимателно се вглежда и казва: - Имаш нова прическа? - Не! - Нова пола? - Не! - Да не би да имаш рожден ден? - Не! - Може би, днес е годишнината от нашата сватба? -...

 • Хороскоп за днес, 24 май...
  Хороскоп за днес, 24 май

  Овен Този вторник си сложете розовите очила. Щом сте живи и здрави, всичко е поправимо. А вие дори нямате сериозни проблеми. Телец Страхът не е добър съветник. Така се ограничавате да разберете какво точно може да се случи, а то вероятно не е толкова лошо, колкото го рисува въображението ви. Късметче...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама