Ако не правите тези неща заедно, НЕ сте един за друг


Ако не правите тези неща заедно, НЕ сте един за друг
Снимка: iStock/Guliver

Вярваме, че всички имаме сродна душа някъде там. Някой, който е предназначен само за нас. За съжаление, понякога бъркаме сродната душа с някой неподходящ и най-добрият начин да разграничим двете е чрез действия. Всичко е в нещата, които правите заедно като двойка, което говори много за вашата връзка и химия. Но по-важното е, че нещата, които не можете да правите заедно, ви дават по-ясен поглед върху другия човек и определят дали той е вашата сродна душа.

1. Вие сте честни един към друг

Ако не можете да бъдете отворени и напълно искрени с партньора си, това означава, че нещата явно не вървят. Без честност отношенията са предопределени да се провалят. Ако не можете открито да говорите един с друг и да изказвате мнението си, да бъдете себе си около партньора си, ако имате тайни от него, той определено не е вашата сродна душа.

2. Наслаждавате се на тишината заедно

Звучи доста тривиално, но всъщност е много важно. Сродните души могат да се справят с тишината, без да се чувстват неудобно. Просто им е хубаво и им е удобно да се наслаждават на близостта си. Ако имате нужда да говорите постоянно и не ви е приятно в неговата компания (макар и мълчалива), съжаляваме, че трябва да го кажем, но вие не сте сродни души.

3. Давате си лично пространство

Истинската любов е свързана с принадлежността, но не с оковите си. Не е нужно да прекарвате всеки момент с партньора си, за да бъде любовта истинска. Не е нужно да бъдете залепени един за друг, без да уважавате личното пространство на другия. Ако направите това, само ще задушите отношенията си.

Любовта е по-истинска, когато съществува взаимно доверие. Трябва всеки да има собствен живот и да цени желанията на половинката си.

АКО ИСКАТЕ ЩАСТЛИВА ВРЪЗКА, ПРАВЕТЕ ТЕЗИ 5 НЕЩА

4. Общувате си

Звучи толкова просто, но тук повечето двойки се провалят. Те забравят да се слушат. Те забравят да седнат и да проведат сериозен разговор.

Трябва да можете да говорите с партньора си за всичко. Трябва да можете да споделяте радостите си, както и своите скърби.

Трябва да можете да казвате мнението си, без да се страхувате, че те ще ви напуснат, ако чуят нещо, което не им допада. Трябва да можете да съобщите за проблемите си и да намерите общо решение. Наистина трябва да правите всичко това с партньора си. Ако не можете, вие сте в грешни отношения.

5. Забавлявайте се заедно

Забавлението е чудесен показател за здрави отношения. Двама души, които са спокойни и щастливи един с друг, непременно ще се забавляват много. Те не се страхуват да показват странностите си. Имат споделено чувство за хумор и дразненето е в списъка им със задачи по всяко време. Обикновените неща са изключителни само защото ги правите заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама