Това са 9-те най-големи грешки в една връзка


Това са 9-те най-големи грешки в една връзка
Снимка: iStock/Guliver

Най-после сте открили мъж, за когото смятате, че си струва да бъде в живота ви. Докато първоначално връзката ви може да бъде изпълнена със забавления и вълнуващи трепети, тези първи седмици могат да бъдат определящи дали отношенията ви ще продължат. Това е списък на най-честите грешки, които партньорите допускат в началото.

1. Прекалено бързо се влюбвате

Минала е едва седмица от началото на връзката ви и вие вече смятате, че той е единственият. Може да има химия помежду ви, но новият ви партньор може да ви вижда само като кратко забавление. Не се влюбвайте прекалено бързо, преди да сте сигурни, че той също има сериозни намерения към вас.

2. Прекалено бързо разкривате чувствата си

Когато става въпрос за емоционални изказвания от рода на: "Мисля, че се влюбвам в теб" и "Може би ти си мъжът на живота ми", по-добре не му ги казвайте още в началото. Няма проблем да си ги мислите, но има голяма вероятност да го накарате да избяга, ако той не изпитва същото към вас (все още).

5 ОСНОВНИ ПРИЗНАКА НА ВРЪЗКА, КОЯТО НЯМА БЪДЕЩЕ

3. Заливате го със съобщения

Когато харесвате някого, разбира се, искате постоянно да си говорите с него. Но непрестанното изпращане на съобщения определено е един от най-сигурните начини да отблъснете новия си партньор. Така показвате, че ви липсва самоконтрол и сте прекалено лесна плячка, а не забравяйте, че мъжете са ловци по природа и обичат предизвикателствата. 

4. Прекалено бързо стигате до секс

Правете секс, когато пожелаете, но трябва да знаете, че понякога, когато твърде рано се стигне до него, може да замъгли преценката ви. Ако не сте свързани на друго ниво, освен сексуално, може да усложни връзката ви прекалено скоро.

5. Преструвате се, че имате интерес към хобитата му

За да не го обидите, може да отидете с него на риболов или да изгледате епизод от любимия му сериал. Но ако се преструвате, че сте възхитени, това определено ще ви изиграе лоша шега. Бъдете честни и любезно му обяснете, че неговите хобита просто не ви допадат, все пак всеки има различни интереси.

4 НЕЩА ЗА МЪЖЕТЕ, КОИТО ЖЕНИТЕ ЧЕСТО ЗАБРАВЯТ

6. Игнорирате червените флагове

Изкушаващо е в началото да пренебрегнете несъвършенствата на новия си партньор - защото здраво сте хлътнали или защото наистина искате нещата да се получат (или и двете). Но не пренебрегвайте лъжите, агресията, ревността или злоупотребата с наркотици/алкохол, тъй като всички тези неща могат да бъдат знаци, че имате връзка с токсичен мъж.

7. Опитвате се да предскажете чувствата му

Безбройните разговори и съобщения с приятелите ви, които се опитват да анализират и предскажат действията на новата ви половинка, могат да ви отведат по грешния път. Вместо това се фокусирайте върху вашите мисли и чувства. Възприемете го като интервю за работа - вие не само се опитвате да се продадете на компанията, но също така искате да разберете дали това е правилното място за вас.

8. Говорите лошо за бившите си

Няма значение колко силно мразите бившия си приятел, никой няма да иска да слуша излиянията ви относно човека, с когото сте имали връзка преди. И ако не спирате да го обиждате и да обяснявате колко ужасен е, сегашният ви партньор може да се запита дали всъщност няма нещо нередно във вас, за да бъдете с такъв човек.

9. Постоянно го следите в социалните мрежи

Харесвате и коментирате всеки негов пост в социалните мрежи, проверявате профилите на приятели му и къде ходи... Да, всички го правим в някаква степен, но ако прекалявате със следенето, така показвате, че сте несигурни. Дайте му онлайн свобода, защото доверието е в основата на всяка връзка, не го забравяйте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама