Да бъдеш верен на своя любим човек е много повече от това просто да не му изневериш


Да бъдеш верен на своя любим човек е много повече от това просто да не му изневериш
Снимка: iStock

Лоялността е най-добрият избор. Винаги, без значение какво се случва.

Когато става въпрос за брачна вярност, първото нещо, което си спомняме, е, че не трябва да изневеряваме на партньорите си. Всъщност тази идея за съпружеска вярност в повечето случаи според нас е ограничена.

И въпреки че липсата на преки, физически предателства е много важен компонент на вярност, в никакъв случай не се ограничавайте само до тях. Ако искате да станете добър партньор във връзката си, трябва да разберете какво всъщност е брачната вярност.

Какво е вярност?

Вярността, както вече знаем, е не само отсъствието на предателство. Да, ако искате да сте верни на партньора си, първото нещо, което трябва да направите, е да се откажете дори от самата мисъл за възможността за измяна. Когато сте във формална връзка с когото и да било, аферата зад гърба му разрушава самата идея за истински и здрави отношения.

Умните жени знаят, че връзките са танц за двама

Но как иначе верните хора могат да покажат своята лоялност към партньора си? Нека да обсъдим някои от начините, по които могат да направят това...

Спрете да се преструвате, че сте на разположение

Важна част от лоялността към партньора ви е да спрете да давате на хората около себе си признаци за достъпност за взаимоотношенията и да ги оставите ясно да разбират, че не сте свободни. Не трябва да има някакви неясноти или пропуски, които предполагат, че търсите нова връзка. И ако някой реши да флиртува открито с вас, тогава трябва да спрете това възможно най-скоро.

ПОМНЕТЕ, ЧЕ ЛЮБОВТА НИКОГА НЯМА ДА ВИ НАРАНИ. НАРАНЯВАМЕ СЕ НИЕ.

Бъдете открити и уязвими към партньора си

Да си верен на партньора си означава да си изключително отворен към него и да не криеш нищо. Когато става въпрос за истинност и откритост, важно е да запомните, че за това е необходимо редовно да комуникирате за отношенията, чувствата и емоциите си, както и за това, което доверието означавате за двама ви.

Когато се формират отношения, в които двамата партньори истински се обичат, те неизбежно стават уязвими. И въпреки че уязвимостта може да изглежда като нещо лошо, нещо негативно, всъщност отсъствието й може да показва, че връзката ви няма бъдеще.

Опитайте се да не наранявате партньора си и да не го лъжете

Да, за да бъде връзката ви наистина силна и здрава, не трябва да наранявате чувствата и емоциите на партньора си. Но само истински верните хора са в състояние да направят това без лъжи и измами. Бъдете открити и честни! Уважението и доверието в една връзка са най-ценните неща.

Никога не се отказвайте от тези неща заради мъж, колкото и да го обичате

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама