Как да реагирате, когато получавате смесени сигнали от мъж


Как да реагирате, когато получавате смесени сигнали от мъж
Снимка: iStock/Guliver

Никой не обича неизвестните в любовта. Честно казано, доста хора са се отказали от срещите точно заради цялата тази игра на котка и мишка и постоянно чудене. Ако и вие често получавате смесени сигнали и не сте сигурни какво да правите, ето няколко идеи.

1. Направете крачка назад

Може би сте изпаднали в паника, защото след няколко много интимни и забавни дни заедно, той изчезва вдън земя. Преминавате през всеки един от вашите пунктове: Разкрих ли твърде много? Случайно ли го обидих? Направих ли нещо, за да го изплаша? Спрете да агонизирате над всеки възможен аспект, за да генерирате отговор. Шансовете са, че ако и двамата сте се забавлявали, ще се чуете отново. Ако не, наистина ли си струва да го преследвате?

2. Превърнете тревожността си в производителност

Отдайте се на работа, отидете до фитнеса, излезте с приятели и започнете да гледате сериала, до който все не стигате. По закона на Мърфи, телефонът винаги звъни, когато най-накрая сте забравили за него за половин секунда?

3. Не отменяйте срещата си с “Как се казваше това момче”

Докато той само се “задява” онлайн, без никакви ясни ангажименти, не избутвайте никого на заден план. Поддържайте връзка с всеки, към когото проявявате интерес, без да залагате твърде много само на един.

4. Не му показвайте, че ви дразни

Има хиляди причини, поради които някой може да изпраща смесени сигнали. Няма смисъл да се увличате във всички различни възможности. Продължете да правите всичко без промяна, без да търсите обяснение, внимание или каквото и да било друго. Научете се да бъдете как да бъдете “над нещата”.

5. Накарайте го да си спомни колко сте се забавлявали заедно

Появете се в дома му без предупреждение, когато не сте се чували с него от няколко дни. Донесете му пица и бира. Не се заседявайте много и не го питайте за бъдещи планове. Бъдете мистериозни и върнете собственото си „топло и студено“ поведение.

11 ПРИЗНАКА, КОИТО ИЗДАВАТ ЗАВИСИМОСТ КЪМ ПАРТНЬОРА

6. Изпратете си цветя

Защото са хубави и миришат добре. Също и защото ги заслужавате. Не се опитвате да накарате някой да ревнува, но ако букетът се появи, докато вашият човек е наоколо, какво да се прави - съдба, нали така? Ако ревността или любопитството случайно са гарнитура към тези цветя и повдигат въпроси от човека със смесените сигнали, тогава чудесно.

7. Когато ви покани на среща, кажете му, че сте заети

Трябва да отделяте време и за хората, които цените и които са константа в живота ви. Той също го прави. Оставете го да се чуди с кого прекарвате свободното си време.

8. Подхванете откровен, но лек разговор

Ако пропилявате повече от 30 минути на ден, анализирайки поведението му, то това ще ви даде доза спокойствие. Не е задължително да е голяма драматична лекция. Просто го попитайте какво се случва и му кажете, че сте в момент, в който предпочитате да играете на сигурно. Бъдете директни, за да не може да ви даде “отговор без отговор” от сорта на „Нали знаеш, че те харесвам.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама