Какво трябва да знае всяка силна жена за любовта с алфа мъж


Какво трябва да знае всяка силна жена за любовта с алфа мъж
Снимка: iStock/Guliver

Когато алфа мъж се запознае със силна жена, първоначалното привличане е като заклинание, истинска буря от емоции и страсти. Те не могат да се наситят един на друг. Психически са на едно ниво. Емоционално съвместими са. Физически - извън класациите! И все пак мъжете алфа обикновено не се женят за “себеподобни” силни жени, макар връзката им с тях да оставя като татуировка, докато са живи. Ето какво трябва да знае всяка алфа дама за любовта с такъв мъж.

1. Алфите искат да водят

Най-голямото предизвикателство пред алфа/алфа отношенията е да решите кой ще води. Ако започнете да спорите кой взема по-добри решения, ще се окажете в загубена битка. Алфа мъжете просто няма да следват препоръките ви. И изведнъж ще сте изправени пред големи проблеми за уж незначими неща - къде да отидете на почивка, в кой ресторант да вечеряте. Да не говорим, ако решите да живеете заедно...

6 ПРИЧИНИ ЗАЩИ ЖЕНИТЕ СИ ПАДТА ПО "БЕТА" МЪЖЕ

2. Алфа мъжът ще ви обича, но не повече от себе си

Има мъже, които ще ви поставят на пиедестал високо над себе си. Алфа мъжете ще ви обичат, но никога повече от себе си. Ако се опитате да ги надминете психически, физически или емоционално, ще намерите мъж, който вече не иска да е от вашия отбор.

3. Не забравяйте за природните закони

В природата, когато две Алфи се срещнат, те се борят за надмощие. В отношенията между мъж алфа и жена алфа най-често срещаното “бойно поле” е психическото. Тъй като са изключително интелигентни, това означава, че наистина знаят какво искат и са готови да направят всичко, за да го получат. Психичните аргументи стават изтощителни, което е и причина тези мъже да избират по-малко “сложна” жена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама