Мъжете бягат заради тези женски грешки


Мъжете бягат заради тези женски грешки
Снимка: iStock/Guliver

Съществуват безброй написани трактати за влиянието на жените върху мъжете и за тяхната роля в изграждането на отношенията. Но понякога изглежда, че няма смисъл. В крайна сметка много дами продължават да грешат, поради което мъжете просто бягат от тях.

Контрол и недоверие

Често жените не могат да се отпуснат във връзките, вярвайки, че щом отхлабят желязната си хватка, преставайки да контролират всяка стъпка на своите избраници, незабавно ще се отвори бездна и земята ще изчезне изпод краката им. Но мъжете се позиционират като лидери, които не се нуждаят от чужди заповеди. Те определено мразят, когато жените ги контролират дори за малките неща. Честите обаждания с небезизвестния въпрос "Къде си?", безкрайните списъци със задачи и разпитите не благоприятстват за доверието във връзката. А то е в основата на успешния съюз.

Критика и сарказъм

Да, отношенията между влюбените включват откритост и откровеност. Но понякога жените, от уж добри намерения, започват грубо да критикуват своите избраници, вярвайки, че по този начин ще помогнат за коригиране на всичките им недостатъци. Това често се случва под формата на гневен сарказъм, което господата определено не харесват.

ЗАЩО ТИ СИ ВИНОВНА, ЧЕ МЪЖЪТ ТИ ТИ ИЗНЕВЕРЯВА

Неприемане на слабостите на мъжа

За какво говорим? Мъжът трябва да е твърд като скала и непроницаем, но той перфектно може да покаже тези качества във външния свят. Но ако не може да се отпусне с любимата си жена и да бъде себе си, тогава защо да е с нея?

Привличане в отношенията на трети страни

И тази грешка може да се открие при много двойки. Често я допускат жените, като споделят на приятели и родители за проблемите си с любимия човек. Да, много е трудно да носите огорчението в себе си, затова е разбираемо, че искате да говорите с някого. Но някои неща трябва да си останат само между вас двамата. По-добре се научете как да водите пълноценен диалог, разрешавайки конфликтите си.

7 НЕЩА, КОИТО ПОВЕЧЕ ЖЕНИ НЕ ЗНАЯТ ЗА МЪЖЕТЕ

Отхвърляне на хобитата и интересите му

Налагат се многобройни искания и ултиматуми: често да не се среща с приятели, да се откаже от риболова или да не се занимава с мотора си в гаража... Разбира се, връзката се нуждае от много внимание. Но кой казва, че се нуждае от безсмислени жертви? Винаги можете да преговаряте с любимия човек и да го помолите да отделя повече време за съвместни дела.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама