Обещавам ви, че ще намерите някой много по-добър от мъжа, който разби сърцето ви


Обещавам ви, че ще намерите някой много по-добър от мъжа, който разби сърцето ви
Снимка: iStock

Най-много боли, когато човек знае точно какво сте преживели, обещава да е различен и в крайна сметка ви нарани. Кара ви да се откажете от всичко, нали? Кара ви да се чудите дали някога ще намерите някой, който ще знае как да ви обича.

Преди да се откажете, може би трябва да опитате, защото някой ден истинската любов ще кацне и на вашето рамо. Може да е трудно и може да не знаете как да продължите, но истината, която стои някъде там, която не можете да видите - е, че светът не свършва с една раздяла, животът продължава.

Вие нямате никаква вина за това, което се е случило. Просто грешен човек, грешна ситуация, сърцебиене, което не сте заслужили и това е всичко. Би било добре да не обръщаме повече внимание на ситуацията, отколкото заслужава, но е невъзможно. Защото боли.

В морето има много риба, той не е единствен, запомнете това! Не заслужава да плачете за него, нито да се отказвате от красивото си бъдеще. Просто продължете напред.

Той никога не е бил готов за тази любов, разберете го. Вие дадохте прекалено много от себе си. Той ви нарани, излъга ви и все още има власт над вас. Защо му давате толкова власт?

Обещаваме ви, че един ден ще срещнете мъж, достоен за вашата любов. Има човек някъде там, който ще знае как да ви обича, да ви усмихне и който няма да се интересува от белезите ви. Има човек, който заслужава шанс - би било грях да се откажете от него сега.

Някой ще ви хареса заради това, което сте. Някой ще хареса както добрите ви страни, така и вашите недостатъци. Някой ще целуне всичките ви рани и ще прегърне цялата тъга от тялото ви. Някой ще обича вашия искрен смях, този, който бившият ви мразеше. Някой ще помисли, че бръчките около очите ви са сладки, същите бръчки, от които беше отвратен онзи мъж...

АКО ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ ЖЕНИТЕ ЩАСТЛИВИ, СПАЗВАЙТЕ ТЕЗИ ПРАВИЛА

Някой ще благодари на Бог, че сте толкова емоционална, съвършена и красива такава, каквато сте.

Може би още не сте го срещнали, може да се плашите от бъдещето или може би сте твърде уморени, за да търсите любовта отново. И това е добре, случва се на всеки. Но това, което не е добре, е вечно да се плашите от любовта.

Просто имате нужда от малко време, за да преодолеете тази болка и този човек. Да му благодарите, че ви показа как не трябва да бъдете обичана. Защото сега знаете какво точно търсите от любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама