Обичай и цени жената до себе си и тя ще те направи най-щастливия мъж на света!


Обичай и цени жената до себе си и тя ще те направи най-щастливия мъж на света!
Снимка: iStock

Любовта има необяснима сила да подхранва двама души. Храни душата, сърцето и тялото. Когато сърцето на жената получи енергията от твоята непрестанна любов, то процъфтява, а когато е лишено от нея, то вече не бие по същия начин.

Има едно момиче, което те обича дълбоко, и затова искам да прочетеш внимателно това:

Тя заслужава да бъде оценена и уважавана. И любовта ѝ не трябва да се приема за даденост. Нека щастието ѝ бъде твой приоритет. И не позволявай тя да проси за малко внимание!

Тя винаги ще ти прости и ще ти даде десетки шансове. Защото има нещо толкова великолепно и толкова изобилно в любовта, че няма как да не ти прости.

Не я отблъсквай с безразличието си! Всеки трябва да си има своето лично пространство, но това не означава, че трябва да я отблъскваш. Обичай я със сърцето си, не с ума си и ще видиш как тя ще грее от щастие!

Не забравяй, че истинската любов на женското сърце е скъпоценен дар. Когато не се научиш да цениш този подарък, в крайна сметка ще го загубиш.

Не е нужно да прекарваш целия си ден с нея. Не е нужно да ѝ се обаждаш и да ѝ пишеш непрекъснато. Не е нужно всеки момент да ѝ изпращаш сладки съобщения, но не я игнорирай. Бъди до нея винаги, когато има нужда от теб.

Остави я да почувства, че си само с нея, че никога няма да я пренебрегнеш заради някой или нещо!

Не е нужно да ѝ казваш, че я обичаш всяка минута, но не ѝ позволявай да се съмнява в твоята любов. Сърцето ѝ е като цвете, трябва да се полива, за да остане живо и да цъфти красиво и ароматно. Затова, когато поливаш сърцето ѝ с толкова много любов, то прелива от аромат на сладост.

Не я превръщай във всичко, което мразиш - раздразнителна , нетърпелива и свръхчувствителна жена. Тя също е човек, не е перфектна. Но ще се държи така, както ти се държиш с нея. Просто бъде по-мил, разбран и търпелив. Тя ще те възнагради с много любов и грижи

Дай ѝ шанс да покаже колко те обича и колко състрадателна е тя. Кажи й истината и не я лъжи никога. Докажи ѝ, че не си егоистичен и безчувствен мъж, а че може да ти се вярва и няма да разбиеш сърцето й на парчета.

Нежното ѝ сърце е благословия, не забравяй това. Вашата любов е специална. Това е специален дар от Бога. И да я обичаш преди всичко друго не е най-лошата ти слабост, а доказателство за това кой си всъщност, като човек и като любим.

И последното нещо, което трябва да знаеш: Тя има меко, любящо, страстно и грижовно сърце, което е подарила само на теб. И тя ти дава своята преданост, внимание и енергия с толкова много любов. Не всички жени са способни да обичат така.

Просто я цени, приятелю и тя ще те направи най-щастливия мъж на света!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама