4 условия, за да започнете собствен бизнес


4 условия, за да започнете собствен бизнес
Снимка: Thinkstock/Guliver

Решили сте да направите драстична промяна в живота си – например да смените професията или да започнете собствен бизнес? Финансови анализатори, цитирани от Time, обясняват кои са четирите условия, които са необходими, за да бъде начинанието успешно.

Подкрепа от половинката ви. Промяната ще се отрази и на двама ви, възможно е да имате финансови затруднения за период от време. Затова се уверете, че човекът до вас също е готов да поеме на това приключение.

Парични резерви. Изяснете си какви точно са целите ви, колко пари ще са ви нужни за постигането им и какви жертви ще трябва да направите. Рискувайте само ако сте сигурни, че имате достатъчно заделени средства, с които да живеете, докато се ориентирате в новата ситуация.

Бизнес план. Цел без план си е просто желание. Съставете си стратегия с последователни стъпки, за да избистрите намеренията си и да станете по-организирани.

Готовност да скочите в неизвестното. Колкото и уверени и подготвени да сме, напускането на сигурна работа в търсене на нещо ново винаги е притеснително. Помнете обаче, че най-големите рискове се увенчават с най-големите успехи.

Четете още интересни новини в бизнес сайта ни Expert.bg

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама
Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама