Книга предлага нестандартен и уникален поглед към интервюто за работа


Книга предлага нестандартен и уникален поглед към интервюто за работа
Снимка: STEAM NET

В света на кариерното развитие, където натискът и напрежението често взимат връх над увереността и подготовката, идва една книга, която обещава не само да осветли, но и да развесели процеса на търсене на работа. „Защо да ви наемем?“ на автора Юлиян Филипов е нестандартна книга, насочена към всеки, който е преминавал или ще преминава през процеса на интервюиране – било то като кандидат или като интервюиращ.

Повече за книгата

Юлиян Филипов, който има богат опит в IТ сектора, споделя своите прозрения и съвети през призмата на хумора и личния си опит. Вдъхновен да напише книгата по време на период, в който остава без работа, той създава четиво, което разглежда интервюто за работа не като задължение или изпитание, а като възможност за забавление и самопознание.

Книгата е подходяща за широк кръг читатели – от тези, които се подготвят за своето първо интервю, до тези, които искат да си припомнят своите предишни опити, и дори за професионалистите от HR сектора, които искат да видят процеса от друга перспектива. Юлиян Филипов предлага уникален поглед към интервюто за работа, като подчертава важността на искреността, оригиналността и хумора.

Книгата „Защо да ви наемем?“, която се издава и разпространява от издателство РИВА, обещава не само да подобри шансовете по време на интервю за работа, но и да промени начина, по който читателите виждат самия процес. С тази книга Юлиян Филипов поднася на читателите възможността да преосмислят и да се подготвят за интервюта по един по-лек и забавен начин, което може да бъде ключът към успеха в търсенето на работа.

Вижте още: 12 въпроса, които вие да зададете на интервю за работа

Повече за автора

Юлиян Филипов е роден в гр. София на 13.05.1986 г. Завършил е английска гимназия през 2005 г., а след това УниБИТ със специалност „Информационни технологии“. За кратко е превеждал сериали за телевизия „Диема“. Развива се в IT сферата, като започва в компании за техническа поддръжка, а в момента работи като софтуерен разработчик. Обича музиката и изобразителното изкуство и силно се интересува от поведенческа психология.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама