Официално: Мелания Тръмп представи политическата си мисия


Официално: Мелания Тръмп представи политическата си мисия
Снимка: Getty Images/Guliver

Ето го моментът, който всички чакаха - красивата съпруга на президента на САЩ Доналд Тръмп, излизаща от сянката му! Първата дама Мелания Тръмп представи официално своята политическа мисия в Розовата градина на Белия дом. Програмата, по която ще работи, е посветена на децата, предадоха световните агенции, пише Actualno.com.

Мелания заяви, че тя няма да се концентрира само над един конкретен проблем, а иска да реши максимално много от проблемите на американските деца. Точно затова кампанията, носеща слогана "Бъди най-добър", е насочена към децата чрез три основни точки: благополучие, социални медии (кибер тормоза) и злоупотреба с опиоиди.

Снимка: Getty Images/Guliver

"Смятам че в днешния свят децата са все по-малко подготвени да изразяват или управляват емоциите си и често пъти прибягват до разрушително или пристрастяващо поведение като тормоз, наркомания или дори самоубийство. Чувствам силно, че като възрастни можем и трябва да бъдем най-добри в това да образоваме нашите деца какво точно означава един здравословен и балансиран живот".

СНИМКИ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА КАМПАНИЯТА - ТУК!

Както е ясно от думите й, Мелания ще продължи да поставя фокуса на внимание върху здравословния начин на живот, за който нейната предшественичка Мишел Обама направи и зеленчукова градина в Белия дом.

Още със старта на програмата не закъсняха и критиките към нея - като например за името на кампанията, както и за "лицемерието" на Мелания, говореща за кибер тормоз, с оглед на постоянните агресивни постове на съпруга й в Twitter.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Кариера


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама