10 мисли, които ще ви напомнят колко сте силни


10 мисли, които ще ви напомнят колко сте силни
Снимка: iStock/Guliver

Когато се появим на този свят, всеки от нас е надарен с таланти, които дават възможност да постигнем успех и да бъдем щастливи. За цялото време, отредено ни на Земята, невероятните възможности се появяват повече от веднъж в живота ни.

Осъзнаването на този факт ни дава надежда, но най-важното е какви решения вземаме и колко смело действаме. Важно е да можете да се сблъскате със страховете си днес. Важно е да изживеете мечтите си днес. Важно е да напишете нови истории и да приемете себе си. Ето няколко цитата, които ще ви помогнат в това:

1. Преди да промените този свят, трябва да се влюбите в него. Влюбете се в него и го приемете такъв, какъвто е. Същото правило важи, когато искаме да променим себе си.

2. Понякога е полезно да се вслушваме в себе си, когато се съмняваме в нещо. Съмненията не само могат да ни помогнат да научим повече за себе си и страховете си, но и да ни направят по-мъдри.

3. Понякога е напълно нормално и дори правилно да се убедите, че всичко е наред, дори и да се чувствате объркани и несигурни. Няма нищо лошо да танцувате сами. Пейте, дори ако нямате глас. Говорете си сами.

4. Нашите емоции са наш собствен избор. Що се отнася до последствията, не винаги сме в състояние да ги контролираме. Избирайте емоциите си внимателно и разумно.

5. Поемането на отговорност за живота ви не означава, че трябва да забравяте да се забавлявате от време на време.

ВСЕКИ ДЕН Е СПЕЦИАЛЕН - ИЗЖИВЕЙТЕ ГО!

6. Няма значение дали човек казва истината, или не. Важното е защо я казва.

7. Не вземайте решения, докато това не стане необходимо.

8. Отнасяйте се към работата си като към игра. Отнасяйте се към всяка игра с малко сериозност. Тогава няма да забележите разликата между едното и другото.

9. Един от най-ефективните начини да стигнете до правилното място в точното време е да осъзнаете, че вече сте в точното време на правилното място.

10. Не просто мечтайте, а изживейте мечтите си. Но разумно. Ако все още нямате възможност да пътувате до далечни страни, посетете съседни градове. Не можете да си позволите вечерята в ресторант? Но защо да не си приготвите нещо вкусно у дома и да го споделите с любимия човек!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама