5 прекрасни неща, които да направиш за себе си през март


5 прекрасни неща, които да направиш за себе си през март
Снимка: iStock/Guliver

Вкарай повече цвят

Все пак зимата си отива и сме в трепетно очакване на пролетта. А тя вече чука на вратата ни, затова можеш спокойно да си позволиш да добавиш малко цвят към грима и облеклото си.

Използвай цветни аксесоари, който биха придали свежест, а и с тях няма да се чувстваш некомфортно, че привличаш прекалено много вниманието. Една кокетна жълта чанта само би очаровала, нали?

Посети София Филм Фест

Днес (09 март) за 21-ва поредна година ще бъде открит Международния фестивал София Филм Фест. От 9 до 18 март киноманите ще мога да се насладят на богата програма от над 150 игрални и документални и 30 късометражни заглавия. Фестивалът е извоювал с годините признанието на световната кинообщност, акредитиран от FIAPF и включен в класацията на сп. „Variety” с 50-те световни топ-фестивала като значим кинофорум в Централна и Източна Европа. Така че посети някоя от прожекциите, няма какво да изгубиш!

Направи пролетно почистване на... тялото си

Спри да ядеш всякакъв вид тестени изделия и сладко. Ще забележиш ефекта много бързо, особено що се отнася до кожата ти. Сладките и тестени вкусотии могат да се отразят много зле не само на килограмите, но и на състоянието на кожата ти. Затова просто рефрешни с повече плодове и зеленчуци!

Подарете си усещане за живот с "Обещание за щастие"

„Обещание за щастие“ е книга за любовта във всичките ѝ измерения, за тъгата и нежността, която е способна да накара човек да се съвземе и след най-голямото нещастие.

Жюли е много млада, но вече е майка и се бори за оцелее, както може. Работи като касиерка в супермаркет, а шефът ѝ я тормози. Един ден Съдбата я среща с мъж, който ще промени живота ѝ завинаги. Той ѝ прави интересно предложение и въпреки риска Жюли приема. Как продължава тази интересна история – предизвикваме ви да разбере сами!

 

Танцувай

Започни нещо ново тази пролет! В момента танците са толкова модерни, че сякаш всички са се втурнали към залите...Танците вече не са това, което бяха – има толкова различни варианти, които можеш да предпочетеш – от кардио танци и айробика - до класическите спортни. Забавлявай се и свали по някой друг килограм - доказано е, че танците са сред най-големите приятели на тънката талия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама