6 безспорни черти на жената с висока стойност


6 безспорни черти на жената с висока стойност
Снимка: iStock

Отдавна навлязохме в ерата на силните жени. Ако се замислите, жените днес са по-еманципирани и по-силни, отколкото когато и да било преди. Те са започнали да определят свои собствени ценности, вместо да вземат нечии други.

Какво означава да си жена с висока стойност на първо място?

Жената с висока стойност е тази, която знае стойността си. Която не позволява на другите да си пъхат носа си в живота ѝ.

Тя е една от онези силни, независими жени, които са наясно какво искат. Жената с висока стойност е тази, която отстоява себе си. Тя е тази, която определя кой може да влезе в живота ѝ и кой да остане там. Тя е тази, която има високи ценности, защото това е и мястото, където иска да бъде.

Всъщност има няколко черти на жените с висока стойност и ние ви представяме най-често срещаните:

Тя е уверена

Що се отнася до нейната увереност, не ѝ липсва частица от нея. Тя си знае цената и има подплатено самочувствие. Носи своята увереност с гордост и никога няма да се самоунижи или да омаловажава стойността си, за да накара другите да се чувстват по-добре.

Жената с висока стойност се гордее с постиженията си и упоритата работа, която е трябвало да положи, за да стигне толкова далеч, колкото е сега.

Най-важното е, че тя не се нуждае от някой друг, който да ѝ каже, че се е справила страхотно, защото е напълно способна да се анализира сама.

Вижте още: Нещата, които правят една жена незабравима

Тя не се страхува да си счупи нокътя

Жената с висока стойност не се страхува да изцапа ръцете си или да направи някои неща, които някои вярват, че само мъжете могат да сторят.

Тя не отива да плаче при мъж и да го моли да направи нещо вместо нея, когато има неща, които може да разбере сама.

Тя не изпитва нуждата да играе игрички

Поради това, което е, и начина, по който се чувства и държи, няма нужда да играе игри. Не се налага да се преструва на нещо, което не е, или да подвежда хората да я харесват, защото я ценят по всички правилни причини.

Тя оставя игрите на онези жени, които не са достатъчно добри без тях и които знаят само този единствен начин да привлекат вниманието на другите.

Тя кара нещата да се случват в живота ѝ

Що се отнася до живота ѝ, тя винаги намира начин да накара нещата да работят за нея. Не разчита на никой друг, защото иска да се справи с всеки проблем, който попадне на пътя ѝ - сама. Това е една от най-силните причини, поради която тя е ценена на първо място.

Вижте още: Притча за абсолютно независимата жена

Тя не се страхува да покаже чувствата си, но никога няма да използва сълзите си, за да получи това, което иска

Тя не е от онези жени, които не позволяват на другите да разберат какво изпитват и какви всъщност са емоциите им. Тя го намира за идиотско и гордо разкрива чувствата си. Никога не ги крие - дори ако се страхува, че някой може да не почувства това, което изпитва тя. Чувствата на друг към нея няма да я накарат да избяга и да се скрие - никога!

От друга страна, няма да подмами хората да се грижат за нея или да я обичат. Тя няма да използва сълзите си, за да получи това, което иска от мъжете. Ако те не смятат, че тя заслужава нещата, които желае, и ако мъжът не е готов да ѝ даде това, за което копнее, тя е достатъчно уверена, за да си тръгне и да получи това, от което се нуждае. Толкова просто.

Тя си е самодостатъчна

Тя няма нужда да унижава другите, за да се чувства добре в собствената си кожа.

Тя е емоционално и интелектуално независима. Не се нуждае от никого от външния свят, който да ѝ даде това, от което има нужда - тя е напълно ОК да се грижи за себе си. Но най-вече тя никога няма да попадне в грешните ръце, защото се чувства самотна. Жената с висока стойност е самодостатъчна и може да чака мъжа, който я заслужава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама