6 неща, за които на зрелите жени не им пука


6 неща, за които на зрелите жени не им пука
Снимка: iStock/Guliver

Може да не сме на 50 години, но определено сме узрели за някои истини от живота. Приключихме с "какво ще кажат хората", затова живеем собствения си живот по собствените си правила.И хич не ни интересува дали се вписваме в нечии стандарти. А ето и за какво още не ни пука…

Перфектното тяло

Винаги ще се опитваме да изглеждаме добре, но вече знаем, че такова нещо като "перфектно тяло" няма. Напълно достатъчно е да се чувстваме комфортно в кожата си, а пък дали някой ще забележи досадния целулит по бедрата ни няма никакво значение.

Дали всички ни харесват

Вече не сме в училище и съвсем не е задължително всички да са ни приятели. Край на фалшивата любезност и лицемерните усмивки. Ако някой не ни харесва, е напълно свободен на напусне живота ни.

Сексуалният живот

Това е нещо лично и предпочитаме да си остане такова. С колко мъже сме спали, къде и защо си е само наша работа.

Облеклото

Вече сме достатъчно зрели жени, за да имаме собствен стил. Не смятаме за нужно да следваме всички модни тенденции, особено ако не ни отиват. И фактът, че носим чанта от преди 3 сезона, не ни смущава ни най-малко.

Бившите ни

Щом са "бивши" значи вече са извън живота ни и предпочитаме да си останат там. Дали е обвързан, женен, с деца, алкохолик и друга информация от този вид ни е излишна.

Парите

Големите момичета знаят стойността на парите, защото ги изкарват сами. Ако сме решили да дадем половината си заплата за чифт кожени ботуши – така да бъде. Но не приемаме упреци и коментари от хора, които нямат отношение към личните ни финанси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама