7 разлики между разумната и мъдрата жена


7 разлики между разумната и мъдрата жена
Снимка: Thinkstock/Guliver

- Когато мъжът прави грешка, разумната жена се опитва да му натрие носа с думите „Нали ти казах“. Мъдрата жена се преструва, че това никога не се е случило или пък се опитва да разведри обстановката с някоя остроумна шега.

- Разумната жена се опитва да поеме контрола и да покаже нагледно как нещата трябва да се случват по правилния начин. Мъдрата жена насочва мъжа си в правилната посока и го подкрепя по пътя към целта.

- Разумната жена учи децата си на математика и чужди езици, вярвайки с цялото си сърце, че без тези знания те никога няма да бъдат успешни. Мъдрата жена разбира, че детето ѝ е уникално и го насърчава да прави това, което му се отдава и му доставя радост.

- Разумната жена е конкурентна – тя се опитва да е най-добра във всичко, с което се захване и всява респект на работното място. Мъдрата жена помага за създаването на ведра атмосфера в офиса, така че цялостният работен процес да върви.

- Разумната жена винаги държи децата си „под око“, дори когато те вече са достатъчно големи, за да се грижат сами за себе си. Мъдрата жена им позволява да придобиват собствен житейски опит и ги подкрепя непрестанно.

- Разумната жена не обича да ѝ дават съвети и се противопоставя, защото тя винаги знае кое е най-доброто за нея. Мъдрата жена изслушва учтиво събеседника си, а след това прави каквото си е наумила.

- Разумната жена иска да промени света и всички около нея. Мъдрата жена вече се е научила, че трябва да приеме другите такива, каквито са, а в краен случай да промени себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама