8 неща, които правите, защото сте алфа жена


8 неща, които правите, защото сте алфа жена
Снимка: iStock

Обикновено знаем термините за алфа мъжкар или жена. Те са тези, които са силни, имат много амбиции, постигат високи резултати и са величествени, но в същото време плашещи. Но има определени черти, които отличават алфите от всички останали. И тези 8 неща доказват, че сте една от тях.

1. Вие говорите директно и по същество

Алфа типът личност обикновено знае точно какво иска. Казвате всичко без объркващи скрити послания. "Да" означава "Да", "Не - "Не". Ако се съмнявате или сте объркани, ще уведомите хората, като им зададете някои въпроси, преди да вземете окончателно решение.

Вижте още: Какво трябва да знае всяка силна жена за любовта с алфа мъж

2. Вярвате повече в действията на хората, отколкото в думите

Не прекалявате с анализирането на съобщенията и думите на хората, просто защото това е загуба на време. Вярвате в поведението, жестовете на хората и в реалната комуникация лице в лице.

3. Нямате страх, че ще пропуснете нещо

Напълно добре е да пропуснете парти или да откажете покана за вечеря. Осъзнавате, че не е нужно да знаете всяка клюка или драма на други хора, просто защото ще проследите само нещата, които наистина ви интересуват. Но когато имате интерес към нещо, вие ще бъдете първият човек, който ще знае текущите новини и ще научите за тази тема възможно най-много.

Вижте още: 10 ежедневни рутини на щастливия човек

4. Говорите открито

Думите ви винаги съответстват на поведението ви, защото не можете и не искате да фалшифицирате отношението си пред хората. Вие сте достатъчно смели, за да говорите или да покажете своята неприязън или несъгласие с нещо и винаги имате причини зад начина, по който действате. Освен това нямате нищо против да сте саркастични, защото това е вашият собствен начин да покажете, че просто сте честни.

5. Имате само няколко приятеля, на които можете да се доверите

Въпреки че сте социална пеперуда и имате безброй познати, осъзнавате, че може да имате само един или двама души, на които можете да се доверите.

Вие сте достатъчно смели да напуснете връзката, когато тя е токсична за вътрешното ви същество и можете да се възстановите отново всеки път, когато някой наруши доверието ви. Така цените само тези, които винаги остават, когато не сте в най-добрата си форма.

Вижте още: До 35 трябва да сте достатъчно умни, за да осъзнаете това

6. Обичате да сте сами

Нямате нищо против да правите всичко сами и почти не се чувствате самотни, просто защото сте свикнали да бъдете независими. Почти не молите хората за помощ, но обичате да си партнирате с такива, които разбират вашите ценности и идеи.

Не ви притеснява да ходите сами на места, които наистина искате да видите, защото знаете, че можете да правите неща със или без други хора.

7. Вие сте сдържани

Почти не публикувате нищо в акаунтите си в социалните мрежи и ще споделите само нещо наистина специално за вас. Обичате да сте инкогнито, просто защото приоритизирате собствената си поверителност.

Вижте още: Нещата, които алфа жената НЕ търпи в любовта

8. Винаги сте заети да правите нещата, които обичате

Имате толкова много цели и мечти, които преследвате, и винаги се оказва, че правите нещо, което обичате. Вие сте запалени по живота си и винаги сте развълнувани да научавате нови неща.

Обичате да сте продуктивни и правите нещата не за да печелите постижения и комплименти от други хора, а просто защото ви харесва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама