Избери си картинка и разбери какъв тип жена си


Избери си картинка и разбери какъв тип жена си
Снимка: iStock/Guliver

Жените са пъстри като дъгата, непредвидими като дъжда и нежни като роса. Различни сме, въпреки че много си приличаме и има много неща, които още не знаем за себе си. Цял живот учим както за света около нас, така и за света в нас.

Избери си една от четирите картинки и зад всяка една от тях се крие описание, което описва същността ти.

1. Скитницата

Пътувания, приключения и много нови предизвикателствата. Ти си жена, която никога не остава на едно място и това много ти пречи да изградиш сериозна връзка. Страхуваш се, че ако останеш, губиш време, което можеш да прекараш откривайки нови тръпки. Животът за теб е едно безкрайно пътуване.

2. Женствената

Нежност от глава до пети! Ти си ранима и много чувствителна и можеш да се разплачеш на всеки филм с малко по-тежък сюжет. Лесно те нараняват, но душата ти е създадена да дава и никога няма да спреш да подаряваш любов... макар и не винаги на правилните хора. Пролет в тялото на жена и мечтата за всеки мъж.

3. Самотницата

Животът ти е пълен с трудности и самотата е най-голямата ти болка. Понякога усещаш, че сама страниш от хората, просто от страх да не бъдеш наранена. Но ти си силно момиче и можеш да се справиш с всичко. Не се страхувай - живей пълноценно!

4. Семейната

Ти обожаваш домашния уют и семейната обстановка. Копнееш един ден да имаш голямо семейство и заедно да създавате щастливи моменти. Обичаш да прекарваш следобедите си у дома с книжа, чаша кафе и нещо сладко за душата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама