Ако не можете да се откажете от нещо, това означава, че урокът ви не е приключил


Ако не можете да се откажете от нещо, това означава, че урокът ви не е приключил
Снимка: iStock

Най-лесното нещо в живота е да се откажеш. Но какво ще кажете за свободата на духа? Вашата собствена свобода? Кога признавате, че наистина сте недостойни за работата, към която се стремите толкова дълго и упорито? Че не сте достойни за живота, който имате?

Всъщност, ако не можете да се откажете от нещо, това означава, че има към какво да се стремите, да научите още нещо.

Разбрах това веднъж и сега никога няма да го забравя. Истината, която гласи, че ако въпреки всички усилия и здрав разум се опитвате да се откажете от нещо и изобщо не можете да го направите, това не е случайно. Просто трябва да разберете нещо, да научите нещо. И бих го нарекла Изцеление.

Истинското изцеление не идва просто така. Трябва да научите най-важното - да присъствате тук и сега. Никой от нас не може да предвиди какво ще се случи с него и какви ще са обстоятелствата. Но как реагираме на конкретно предизвикателство е лесно. Ние решаваме какъв ще бъде духът, настроението, паметта, страхът или любовта ни.

Вие изобщо не измисляте нова реалност! Научавате се на ново мислене. Възприятие. Изцелението е да се научим да ценим всеки опит и да разберем, че нищо в живота не ни е дадено просто така. Като бонус вие получавате вяра, че заслужавате и постигате повече.

Когато се разделите с партньора си и намерите нов, когато смените работата, която не харесвате, с нова, когато заместите стари идеи или вярвания с други, това не е всичко. Още не сте пуснали всички стари неща! Защо? Това означава, че трябва да приемете живота такъв, какъвто е, за да разберете себе си, да промените себе си. Станете по-добър и по-силен човек.

НА МОМИЧЕТО, КОЕТО МИСЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СИЛНА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ

Защото такова нещо като загуба всъщност не съществува. Във всеки случай нищо на този свят не ни принадлежи. Дори телата ни в крайна сметка ще остареят и един ден ще бъдат погребани.

Факт е, че нещата, които всъщност са изчезнали от живота, но продължават да живеят в съзнанието ни, не са отишли ​​никъде. Те остават в нас. И не просто така, а за да се научите на ново възприятие, прошка и способност да живеете живот без привързаност.

Когато разберем тази най-голяма мъдрост, ще се научим да обичаме безусловно. Стигаме до тази точка на нашето духовно развитие, откъдето се открива достъп до целия спектър от емоции, усещания и опит.

Всичко в живота ни се случва с причина. Не забравяйте това!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама