Бъдете причината някой днес да се усмихне


Бъдете причината някой днес да се усмихне
Снимка: iStock/Guliver

Усмихнете се! Да, точно сега! Усмивката е заразителна, така че още днес може да я предадете на някой друг. Бъдете причината за нечия усмивка. Направете някой непознат щастлив! Усмихнете се! Колко по-добре се чувствате сега?

Усмивката е най-уникалният ви атрибут и никой друг няма вашата усмивка. Всеки ден има причина да се усмихвате. Може би това е фактът, че имате два крака, на които да се изправите, когато станете от леглото. Може би е фактът, че дори можете да станете от леглото. Или може да е онази сладка усмивка, която детето ви доставя, когато ви целува през нощта. Независимо от всичко, винаги има причина да се усмихнете. Освен че ще се почувствате по-добре, ще накарате и още някой да се усмихне. А това ще направи деня му прекрасен.

Причини за усмивка:

- Това е безплатен аксесоар.

- Безплатно е да дадете усмивка и да я получите.

- Всеки човек изглежда по-добре, когато се усмихва.

- Дишате, когато се усмихвате, но не и когато се мръщите.

- Умствено ви отпуска, когато се усмихвате.

- Ендорфините, освободени за понижаване на тревожността и болката. Те са това, което ни прави щастливи.

- Най-доброто лекарство за имунната система.

- Подарете усмивка на хората и предайте здравословните ползи на другите.

- Колкото по-положителни сте, толкова по-хубави неща ще влязат в живота ви.

ДОБРИТЕ НЕЩА ИДВАТ ПРИ ОНЕЗИ, КОИТО МОГАТ ДА ЧАКАТ

Усмивката е ПОДКРЕПА

Подкрепата е важна. Не забравяйте, че има хора, които имат нужда от вас и вашата усмивка може да ги направи по-щастливи. Това са вашето семейство, приятели и пълни непознати.

Усмивката МОТИВИРА

Мотивирайте се и помогнете на другите да бъдат най-добрата версия на себе си. Растете във всички области: физически, емоционално, психически и духовно. Бъдете мотивирани да учите и да растете всеки ден.

Усмивката е СЪВЪРШЕНСТВО

Можете да преодолеете всяко несъвършенство и всеки недостатък, както и да бъдете точният човек, когото желаете. Вдъхновявайте другите чрез представяне на положителен образ и подарявайки им усмивки.

Живейте живота с цел, по-голяма от вас самите. Бъдете смирени, върнете доброто, което са ви направили, покажете благодарност. Дарявайте повече усмивки, дори и на непознати.

Усмивката е СИЛНА ВРЪЗКА

Изградете трайни любвеобилни и смислени взаимоотношения чрез разбиране и споделяне на чувства. Помислете два пъти, преди да направите преценка - всеки преживява нещо и всеки от нас има своя история. Вижте нещата и от другата гледна точка. Не бързайте да съдите някой, защото е намусен и отрицателно настроен. Подарете му усмивка и ще видите как щастието ще се изпише на лицето му!

Нека усмивката ви промени света и не забравяйте, че щастието е точно под носа ви!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама