Бъдете уверени в себе си и живейте живота, за който винаги сте мечтали!


Бъдете уверени в себе си и живейте живота, за който винаги сте мечтали!
Снимка: iStock

Хората, които вървят незабелязано по пътя на живота, смирено приемат това, което им дават другите, тъпчат собствената си увереност в праха - рано или късно осъзнават, че такъв живот изобщо не им харесва, но не могат да го променят по никакъв начин.

Хората, които знаят какво искат и знаят как да изразят желанието си с пълна самоувереност, честност и яснота, са хора, които се стремят към повече, но са благодарни за това, което имат и са щастливи да го споделят с другите.

Представете си, че се чувствате така. Повярвайте ни, можете! Опитайте се да разберете и приложите нещата, описани в тази статия, и скоро ще видите, че животът ви започва да прилича все повече на този, за който винаги сте мечтали.

Щастливите хора ​​познават себе си

За да получите това, което искате, първо трябва да знаете какво точно искате. Можете ли да защитите собственото си мнение, ако не сте сигурни какво е? Представете си, че сте ходили в кафене. Влизайки там, вече сте знаели, че ще поръчате охладено карамелено макиато. Защо? Да, защото това е любимата ви напитка. Но там ви наливат горещо макиато. Какво ще направите? Ще вземете горещото кафе и ще се приберете вкъщи, въпреки че сте искали студено? Не, най-вероятно ще поискате да замените напитката, защото отлично знаете какво искате.

Същият принцип работи и в областта на личните отношения, и не само в него. Ако знаете, че сте недоволни, запитайте се защо сте нещастни. Ако бяхте отговорни за света около вас, какво бихте променили в него, за да станете по-щастливи?

След като знаете точно какво искате, ще ви бъде много по-лесно да го получите - дори ако това е само любимата ви напитка!

Щастливите хора са уверени

Друга важна част от личността на онези, които винаги получават това, което искат, е твърдото убеждение, че са достойни да получат това, което искат. По някаква причина мнозина от нас, дълбоко в сърцата си, вярват, че сме недостойни за това, за което сме мечтали през целия си живот - затова и не го получаваме.

Представете си, че ясно знаете какво искате. А сега си представете, че ви се предоставя възможност да го получите. Как се чувствате от това? Дали е нещо радостно и прекрасно за вас, защото вярвате, че го заслужавате или сякаш сърцето ви пада в бездънна яма? И ако сте склонни към последното, задайте си този прост въпрос: какво означава тази дупка за вас? Може би това означава, че сте убедени, че не заслужавате това, което искате?

Един от компонентите на способността да постигнем желаното е вярата, че имаме право да имаме това, което искаме - че сме достойни да го поискаме и най-важното - достойни да бъдем щастливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама