Гуруто на женската сила Лариса Ренар идва у нас


Гуруто на женската сила Лариса Ренар идва у нас

Световноизвестната руска психоложка, автор на най-продаваните в света бестселъри за силата на женската енергия Лариса Ренар, ще стъпи за първи път в България по покана на Наталия Кобилкина.

Магнетичната Ренар, чиито книги, лекции, семинари и съвети за духовно усъвършенстване промениха представата за това, какво е да си жена и вдъхнаха увереност на милиони дами по света, ще се срещне със своите почитателки в София и Варна. Тя е основател на "Академията на личния живот” в Русия, през която са преминали „обучение” повече от 100 000 жени, а българските читатели я познават от бестселърите „Еликсирът на любовта”, „Пазителката на женската сила” и много други.

За първи път на българска сцена най-известните треньори в Русия и на Балканите се срещат и правят семинар заедно. Лариса Ренар и Наталия Кобилкина – основател на Академия “Щастлива жена” са дамите, които направиха истинска революция в самочувствието на жените по целия свят – едната в Русия, а другата в България и сега за първи път най-известните треньори по женско развитие ще застанат на една сцена.

Това е първата визита у нас на "Гуруто на женската сила", както наричат Ренар, въпреки че нейните книги вече спечелиха сърцата на българските жени и няколко години продължават да бъдат лидери в продажбите на книжния пазар у нас.

Лариса Ренар ще се срещне със своите почитатели в България на четири специални събития, които ще се проведат под мотото "Благодаря ти, Вселена, че съм жена!"

На 29 април тя ще даде специална пресконференция в Литературен клуб "Перото" в НДК, за да представи подробности около бъдещите си планове в България.

На 21 и 22 май е ВИП-семинарът "Бизнес по женски", където тя ще разкрие как да изградиш успешна кариера, запазвайки женствеността и щастливия си личен живот. Само 50 щастливки могат да участват в този семинар.

На 11 юни в Зала 3 на НДК в София и на 12 юни във Фестивалния комплекс във Варна са двата тренинга, на които се очакват хиляди дами – "Събуждане на свещената женска сила". 

Поради големия интерес, който се очаква, организаторите планират да има и онлайн излъчване на живо, за да могат хора от целия свят да станат участници в това невероятно преживяване.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама