Жените не се раждат силни, те стават такива


Жените не се раждат силни, те стават такива
Снимка: iStock/Guliver

Някои жени стават все по-силни и по-мъдри с годините. Подобно на фениксите, те се прераждат от пепелта. Могат да се поучат от миналите си грешки и да позволят на трудностите, с които се сблъскват, да създадат тяхна по-добра, мъдра и упорита версия.

Те са вдъхновението, което търсите. Силата, която ви дава надежда. Мотивацията, която ви помага да продължите напред. Живото доказателство, че всичко е възможно, ако вярвате в себе си.

1. Силните жени вярват в себе си

Те знаят точно кои са и какво искат от живота. Не се страхуват да слушат вътрешния си глас. Ето защо винаги са на прав път.

2. Силните жени знаят своята стойност

Те познават своите силни и слаби страни. Осъзнават своите граници, но също така знаят и своите възможности. Ето защо те не се страхуват от сравнения с други хора. Те не винаги са перфектни, но винаги са уникални.

СКЪПИ ЖЕНИ, ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЛОШИ НАВИЦИ

3. Силните жени носят болката си като броня

Те са тези, които успяват да оцелеят. Тези силни и смели воини никога няма да позволят житейските изпитания да ги съборят. Те се учат от грешките си и продължават да живеят. Провалите им са стъпките към успеха.

4. Силните жени не се страхуват от емоциите си

Каквото и да им поднесе животът, те имат силата да се съберат, да разрешат този проблем и да продължат напред.

5. Силните жени не жадуват за внимание, те търсят уважение

Няма да ги видите да просят нищо от други хора. Силните жени очакват само уважение от тези, които са допуснали в живота си. Но знайте - те никога няма се молят за това. Просто ще оставят човека, който не може да им даде уважение и обич.

6. Силните жени имат сърце, което може да прощава

Те нямат време да нараняват или да правят планове за отмъщение. Не натоварват ума си с негативност. Вместо това предпочитат да прощават. Защото в крайна сметка всички правим грешки. Единственият начин да се поучим от тези грешки е да намерим сили да простим и опитаме отначало.

7. Силните жени казват истината, колкото и жестока да е тя

За тях честността е най-добрата политика. Ето защо те по-скоро биха наранили нечии чувства, като кажат истината, отколкото да утешават със сладка и подла лъжа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама