Живеете само веднъж, но ако направите всичко правилно, веднъж е достатъчно


Живеете само веднъж, но ако направите всичко правилно, веднъж е достатъчно
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Имаме един живот и е важно как ще го изживеем. Това зависи само и единствено от нас. И ако можете да кажете за себе си някои от следните твърдения, значи сте разбрали как да живеете пълноценно:

Слушам зова на сърцето си и вярвам в интуицията си

Не мислете постоянно за проблемите си. Преминете към целите си. Живейте живота, който искате да водите. Бъдете онзи човек, който ще ви радва през годините. Взимайте решенията си и действайте в строго съответствие с плана си. Правете грешки, падайте и продължавайте отново напред. Дори ако трябва да започнете едно и също нещо сто пъти подред, направете го. По-добре е да съжалявате за това, което сте направили, отколкото да пропуснете шанса си. Трябва да знаете със сигурност, че сте направили всичко възможно, за да сбъднете мечтата си.

Всеки от нас има огън в сърцето си, за да изпълни мечтите си. Ние сме отговорни за собственото си щастие и за поддържането на този огън. Той трябва да гори в нас ден след ден. Това е вашият живот и за съжаление е кратък. Не позволявайте на другите да гасят пламъците ви. Опитайте това, което искате да опитате. Отидете, където искате да отидете. Следвайте собствената си интуиция. Мечтайте, визуализирайте мечтите си, докато не се сбъднат. Правете всеки ден поне една малка, но все пак крачка към осъществяването на мечтите ви.

Гордея се със себе си!

Ние сме най-добрите си приятели и най-жестоките критици. Всъщност, въпреки мнението на другите, в края на деня ще видите истината в отражението си в огледалото. Вземете всичко в себе си - абсолютно всичко! Хората, които се гордеят със себе си и живота си, са склонни да имат страст към лидерството, да бъдат пример за другите. Те се чувстват комфортно във всички житейски ситуации. Такива хора растат ежедневно или поне правят ежедневни опити за личното си израстване.

Да се ​​гордееш със себе си не означава да се чувстваш перфектно. Трябва да се чувствате достойни, да бъдете обичани и приети.

Щастлив съм и благодарен на съдбата за всичко

Щастието е вътре във всеки от нас, в начина, по който мислим, във възприемането на проблемите и как да ги разрешаваме. Как виждате себе си и живота си зависи от вашия собствен избор и навици. Само от вашето виждане за ситуацията зависи как ще ви се отрази тя.

Чувството на благодарност винаги дава усещане за щастие. Ако ви е трудно да сте благодарни за нещо, седнете, затворете очи и поемете дълбоко въздух. Благодарете на Вселената за възможността да дишате. Именно тази възможност ви позволява да живеете, да сте близо до близки и роднини.

ЖИВОТЪТ НИ ДАВА ТОВА, ЗА КОЕТО СМЕ ГОТОВИ

Постоянно се подобрявам

Не можете да живеете живота на някой друг. Животът ви и решенията в него са само ваши. Ако не живеете според собствените си вътрешни убеждения, тогава ще живеете нечий друг живот, или по-скоро просто ще съществувате. Не забравяйте, че когато се опитвате да бъдете някой друг, убивате личността си. Необходимо е да растете всеки ден. По-добре се грижете за тялото и здравето си, обградете се с позитиви. Станете перфектната версия на себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама