Какво вещаят звездите за октомври


Какво вещаят звездите за октомври
Снимка: iStock/Guliver

Вече сме октомври и ви предлагаме да видите хороскопа си за този месец.

Овен

Октомври обещава един успешен и спокоен период за представителите на знака. Ще бъдете особено активни в професионалната сфера и общуването в личен план. Ваш сериозен проблем ще бъде разрешен по най-безболезнения начин, благодарение на верни помощници. Очакват ви много нови познанства, което ще внесе разнообразие и нови цветове в живота ви.

Самотните представители на знака ги очакват много романтични моменти. Още през втората половина на месеца може да се спрете на конкретен човек за ваш избраник. В края на месеца трябва да направите равносметка на своите планове. Тогава ще видите най-добре слабите им места. Отделете си време за почивка.

През втората половина на октомври намалете темпото в офиса. Времето няма да е подходящо за преговори и изясняване на отношения. Опитайте се да бъдете по-спокойни и да не правите от мухата слон. Засега запазете за себе си новите ви хрумвания.

Телец

Истински водовъртеж от събития очаква представителите на знака Телец през октомври. Вие обаче ще се задържите на повърхността при това по един много успешен начин.

Като цяло месецът е благоприятен за онези неща, за които до момента все не ви оставаше време. Успехът ви е гарантиран особено ако съумеете да отделите важното от незначителното, както в работата, така и в личния живот.

Още в първите дни на месеца някои от вас с изненада ще установят, че са влюбени. Какво по-хубаво от това в настъпващите студени дни да има кого да прегръщате! Хороскопът обещава горещи нощи.

През втората половина на месеца ви очаква разрешаването на проблем, който отдавна ви тормози. Убедете другия участник в ситуацията да спази обещанието си, но и вие бъдете готови за компромиси.

Ако все по-студеното време се опита да разклати здравето ви наблегнете профилактично на такива продукти като лимон, чесън, мед.

Близнаци

Самочувствието ви през този месец до голяма степен ще зависи от здравословното ви състояние, затова се погрижете да не пропускате профилактичните мерки, свързани със здравето ви. Не се очакват сериозни проблеми, но ако усетите умора без да сте имали сериозни натоварвания, е добре да се обърнете към личния ви лекар. През този месец намерете време да си починете поне за седмица.

В личния живот върховете и не толкова високите моменти ще се редуват, както е по принцип в живота, иначе би било прекалено скучно, нали? Не се подавайте на отрицателните емоции, тъй като под тяхно влияние може да вземете погрешното решение. Представете си ситуацията в по-ярки и светли тонове.

Самотните представителите на знака не могат да се оплачат от липса на внимание, но това не означава, че сте срещнали единствената и истинска любов. На първо време бъдете по-внимателни и предпазливи. Може просто да си позволите един период, изпълнен със срещи без задълбочаване на отношенията.

Сега е добро време да започнете, отдавна планиран ремонт или други дейности, свързани с преобразуването на дома.

Рак

Октомври е един добър месец за любов за Раците. Ситуацията ще предразполага към нови познанства и развитието им в нещо повече от обикновено приятелство. Някои може да срещнат човек, с когото ще преживеят любов от пръв поглед. Обвързаните представители на знака ще влязат в процес на доказване кой е по- у дома. Замислете се дали има смисъл от подобна битка.

Ако имате дългове най-подходящото време да се разплатите е средата на октомври.

Звездите ви съветват да бъдете внимателни в изказа си и да подбирате думите си особено в разговори с близките ви.

В здравословно отношение не ви очакват проблеми, но все пак не претоварвайте организма си в този преходен период. Задължително намирайте време за почивка. Може да се замислите дали да не започнете да спортувате редовно, като се запишете на фитнес или друго занимание, което ви харесва.

Лъв

Един успешен октомври очаква представителите на знака Лъв. Настроението ви ще е на ниво, ще имате достатъчно сили да се справите с всички задачи, които ви предстоят. Само целите, които не сте си набелязали, няма да бъдат постигнати.

Най-голям успех ще имат онези представители на знака, които се занимават с наука. Мнозина ще открият нови поводи за мотивация. Важното е да довършвате до край това, което сте започнали.

Единственото поле, на което няма нужда от много размах е личният живот. Дайте възможност на партньора ви да се почувства значим и премълчавайте повече от нещата, с които искате да се похвалите.

Свободните Лъвове ще имат шанса да срещнат някого почти толкова добри, колкото тях.

Звездите ви съветват да избягвате да играете извън правилата на играта в професионално отношение. Ако усещате, че е време за смяна на работата, може да започнете да търсите ново поприще, но след средата на месеца.

Освен това избягвайте места със струпване на много хора.

Дева

Октомври е месец за промяна за представителите на знака Дева. Мнозина от вас ще бъдат принудени от себе си или обстоятелствата да прекарват повече време у дома, да се включат по-активно в битовите дейности и да обръщат повече внимание на близките си. Много от навиците ви ще трябва да претърпят промяна, но не забравяйте, че тя винаги е за добро.

Може да си вземете и седмица отпуска. Това ще се отрази благоприятно на здравето ви. Сега не е време за активна интелектуална работа. Опитайте се да си починете, да освободите съзнанието си, за да избегнете някои грешки.

През октомври избягвайте важните преговори и срещи с влиятелни лица.

Ако не започвате нещо ново, в професионално отношение всичко ще се развива по план.

Някои представители на знака могат да срещнат човек, който ще преобърне представите им за отношения и любов. Отнесете се спокойно към събитията и не бързайте с решаващи стъпки в семейния живот.

Везни

Един, богат на общуване с приятели и нови познати, очаква представителите на знака Везни.

Сега е моментът за най-ефективно развитие на талантите ви.

Ще бъдете в страхотна форма, а чувството ви за хумор ще бъдат търсени и най-желаният елемент по време на събиранията. Другите положителни качества ще ви издигнат в очите на влиятелни хора, които може да променят насоката на кариерата ви.

Онези представители на знака, които имат сериозна връзка може да помислят за един сериозен анализ на отношенията си. Ако нямате сериозен проблем във връзката си няма нужда да променяте каквото и да било.

Самостоятелните Везни с лекота ще завъртат главата на представителите на противоположния пол, стига да не проявявате своето превъзходство.

В работата се постарайте да не отлагате изпълнението на нещата за последния момент. Може да не намерите необходимото ви време. Бъдете пестеливи, тъй като в края на периода е възможно да възникнат неочаквани разходи.

Скорпион

Октомври ще донесе облекчение на представителите на знака Скорпион. Много от проблемите и въпросите за решаване, дори най-сложните от тях ще се разрешат, сякаш от само себе си. Дори ситуацията да се развие не точно така, както сте си го представяли вие лесно ще се приспособите към новите условия.

В личния живот няма да има особени промени, но това изключва и сътресенията, така че няма защо да тъгувате.

Самотните Скорпиони не бива да се доверяват на всеки, който им обещае цялото щастие на света. Сега е лесно да бъдете подмамени, не го позволявайте. Нека разумът взима връх над емоциите и желанията ви. В сексуалните отношения бъдете отговорни и предпазливи.

Интуицията ще бъде ваш верен помощник най-вече при решаването на конфликтни ситуации.

В работата разчитайте на работата в екип. Колегите ви са добронамерени и толерантни и съвсем спокойно може да им се доверите. Заедно ще направите чудеса.

Месецът не е подходящ за преговаряне на условията за работа и заплащане с началството. Засега задръжте топката.

Стрелец

През октомври 2015 година представителите на знака Стрелец трябва да проявят максимално внимание. Не си позволявайте да пропускате който и да било детайл или подробност. Месецът ви е приготвил време, изпълнено с изненадващи събития, повечето от които приятни.

От вас ще се иска в цялата тази лудница да намерите достатъчно време, за да обърнете внимание на близките и роднините си.

Звездите ви съветват да бъдете преди всичко честни с тези, с които ви свързват сериозни отношения. Не забравяйте, че истината рано или късно излиза наяве.

Свободните Стрелци може да срещнат човек, който много бързо да спечели доверието им и да се превърне в партньор за цял живот.

Ако имате деца – тийнейджъри опитайте се да им обърнете повече внимание. Не позволявайте новопоявил се проблем да се задълбочи. Нещата много бързо може да излязат извън контрол. Бъдете търпеливи с детето си.

Ако се замисляте за смяна на работата първо се обърнете към ваши познати при търсенето. Именно от там може да се появи примамливо предложение.

Що се отнася за здравето не пропускайте да изпълните всички профилактични мерки, които личния ви лекар препоръча за сезона на вирусите.

Козирог

Първата част на октомври се очертава да бъде по-активна от обикновено за представителите на знака Козирог. Ще се раздавате безкрай в различни професионални и социални дейности. От средата на месеца, обаче е добре самите вие да излезете на преден план за себе си. Няма да е осъдително ако си организирате и една кратка ваканция в средата на периода.

Освен това близките и роднините ви ще имат нужда от повече внимание и разбиране от ваша страна. Имате някои задължения и работа, които те отдавна очакват да изпълните.

Звездите ви съветват едва след като изчистите старите си задължения да преминете към реализирането на новите ви планове.

Обвързаните представители на знака може да бъдат завладени от чувство на ревност. Няма да имате никакви основания за това, обаче. Да, партньорът ви може да има ухажори, но това нищо не означава, освен, че е харесван и от други, освен вас.

Необвързаните представители на знака ще се замислят за започването на сериозна връзка. Има човек до вас и признайте, че не е толкова страшно да сте с него – напротив.

В здравословно отношение не ви очаква никакви проблеми. Бъдете внимателни при боравене с електроуредите.

Водолей

През този месец ще едни от най-блестящите представители на Зодиака. Вие наистина сте такива през по-голямата част от времето, затова е много важно и да сте скромни. Просто на останалите ще им е ужасно трудно да се чувстват добре в компанията на толкова съвършени хора.

Възможно е да се появи напрежение в личните ви отношения. Не забравяйте, че в тази сфера чувството за равенство е много важно. Освен това е добре да си дадете сметка, че не сте безгрешни. Ако сте допуснали грешки или дори обиди не се колебайте да поднесете своите извинения.

Самотните Водолеи нека не преувеличават тежестта на самотата си. В обкръжението ви има човек, който отдавна чака да разчетете чувствата в очите му, но вие просто не му давате шанс.

Периодът след средата на месеца е подходящ за подписването на различни договори и сключване на споразумения.

В работата не ви очакват никакви трудности.

Риби

Октомври месец ще е толкова наситен на събития и задължения за представителите на знака Риби, че няма да имате време нито да тъгувате, нито да скучаете. Очаква ви поредица от срещи и нови запознанства.

Най-хубавото е, че у вас ще се активизира творческото начало, влечението ви към изкуството ще намери своя израз и приложение. Всичко това ще допринесе за личностното ви развитие.

Онези от вас, които се чувстват самотни, въпреки цялата тази натоварена програма може да срещнат своята половинка в лицето на представители на другите две водни зодии – Рак и Скорпион. Но не е казано, че само на тях трябва да обръщате внимание.

При решаването на даден въпрос печеливша тактика ще бъде тази да убедите събеседника в правотата си и да го спечелите за идеята ви. Съвсем няма да ви е толкова трудно, само проявете повече добронамереност.

Ако към вас се обърнат за помощ и съвет – не отказвайте. Много скоро вие също може да се окажете в подобна ситуация.

Този месец е време, в което не трябва да правите компромиси със себе си. Ако има нещо, което е против принципите ви, натоварва ви, кара ви да се чувствате зле, съвсем спокойно и без угризения на съвестта се разделете с него. Дори да дадете шанс, може да сте сигурни, че нещата ще се повтарят, така че не си губете времето и не си го причинявайте.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама