Какво всъщност виждаме, когато гледаме небето?


Какво всъщност виждаме, когато гледаме небето?
Снимка: iStock

„Когато усетя, че вече нямам сили да търпя всички жестоки хора на този свят. Когато чувствам, че всичко се срива и никой не може да ме разбере, отивам на вечерна разходка, за да се насладя на красотата на небето. Вдигам глава и започвам бавно да разглеждам тази красота, за да видя всички милиарди звезди, всички тези милиони галактики, целия този безкраен мащаб... и си мисля колко незначително е всичко останало. "

Какво всъщност виждаме, когато гледаме небето?

Някои гледат към небето с голям ентусиазъм, намират голям духовен смисъл в този процес, докато други не виждат нищо повече от няколко звезди и една луна.

Ето някои от нещата, които могат да почувстват хората, които обичат да гледат небето:

Усещате надежда и свобода

Поглеждайки в небето, дори в моменти на най-дълбоко отчаяние, можете да видите проблясък на надежда. Спирате всичко за миг, поемате дълбоко въздух и разширявате душата си, чувствайки хармония с природата и усещайки своята свобода.

Чувствате се специални

Когато видите звездите, вие разберете, че тяхната светлина е пътувала през необятността на Вселената в продължение на милиони години, за да може в крайна сметка да влезе в ретината на очите ви. Не е ли прекрасно? Точни вие имате възможността да наблюдавате тази красота. Вие сте специални.

Разпалва любопитството ви

Поглеждайки към небето, вие изпитвате любопитство, което ви кара да си задавате много различни въпроси: Какво се крие зад красивото небе? Има ли врати за други вселени наистина? Сами ли сме на този свят?

Печелите вътрешна яснота

Когато светът около теб изгуби своята яснота, стане несигурен и хаотичен, тогава вдигаш поглед и виждаш великолепието, неограничената сила, която ти напомня за твоя истински път. И тогава светът около нас се превръща от тъмен в красив.

Чувствате се решени да постигнете целите си

Поглеждайки към небето, вие възвръщате надежда и решителност да постигнете целите си. Може би това се дължи на възхищението, което изпитвате. Мотивирате се.

Когато гледате небето, красотата придобива нов смисъл

Гледайки небето, вие се удавяте във фантастичната красота на златното слънце, нежната луна, безброй блестящи звезди и прекрасни цветове на дъгата.

Вие печелите спокойствие вътре в душата си

Гледайки небето, вие печелите вътрешен мир, защото се чувствате специални. И в същото време разбирате колко мъничко е вашето място във Вселената.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама