Какво всъщност виждаме, когато гледаме небето?


Какво всъщност виждаме, когато гледаме небето?
Снимка: iStock

„Когато усетя, че вече нямам сили да търпя всички жестоки хора на този свят. Когато чувствам, че всичко се срива и никой не може да ме разбере, отивам на вечерна разходка, за да се насладя на красотата на небето. Вдигам глава и започвам бавно да разглеждам тази красота, за да видя всички милиарди звезди, всички тези милиони галактики, целия този безкраен мащаб... и си мисля колко незначително е всичко останало. "

Какво всъщност виждаме, когато гледаме небето?

Някои гледат към небето с голям ентусиазъм, намират голям духовен смисъл в този процес, докато други не виждат нищо повече от няколко звезди и една луна.

Ето някои от нещата, които могат да почувстват хората, които обичат да гледат небето:

Усещате надежда и свобода

Поглеждайки в небето, дори в моменти на най-дълбоко отчаяние, можете да видите проблясък на надежда. Спирате всичко за миг, поемате дълбоко въздух и разширявате душата си, чувствайки хармония с природата и усещайки своята свобода.

Чувствате се специални

Когато видите звездите, вие разберете, че тяхната светлина е пътувала през необятността на Вселената в продължение на милиони години, за да може в крайна сметка да влезе в ретината на очите ви. Не е ли прекрасно? Точни вие имате възможността да наблюдавате тази красота. Вие сте специални.

Разпалва любопитството ви

Поглеждайки към небето, вие изпитвате любопитство, което ви кара да си задавате много различни въпроси: Какво се крие зад красивото небе? Има ли врати за други вселени наистина? Сами ли сме на този свят?

Печелите вътрешна яснота

Когато светът около теб изгуби своята яснота, стане несигурен и хаотичен, тогава вдигаш поглед и виждаш великолепието, неограничената сила, която ти напомня за твоя истински път. И тогава светът около нас се превръща от тъмен в красив.

Чувствате се решени да постигнете целите си

Поглеждайки към небето, вие възвръщате надежда и решителност да постигнете целите си. Може би това се дължи на възхищението, което изпитвате. Мотивирате се.

Когато гледате небето, красотата придобива нов смисъл

Гледайки небето, вие се удавяте във фантастичната красота на златното слънце, нежната луна, безброй блестящи звезди и прекрасни цветове на дъгата.

Вие печелите спокойствие вътре в душата си

Гледайки небето, вие печелите вътрешен мир, защото се чувствате специални. И в същото време разбирате колко мъничко е вашето място във Вселената.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама
Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


 • Тези зодии ще имат невиждан късмет през...
  Тези зодии ще имат невиждан късмет през втората половина на 2022

  Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си. Овен  Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство,...

 • Късметче за всяка зодия за 22 юни...
  Късметче за всяка зодия за 22 юни

  Овен Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Телец Заслужавате всичко хубаво под слънцето и ще го получите. Близнаци Очаква ви любовна магия незабравима. Любовно пожелание за 22 юни според зодията Рак Нова кола, за която...

 • Зодиите, които ще имат много ПАРИ през...
  Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли

  Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата. За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели...

 • Хороскоп за днес, 23 юни...
  Хороскоп за днес, 23 юни

  Овен През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове. Телец  Денят е подходящ за работа и бизнес - бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти. Близнаци Днес...

 • 4 прически, които ще са хит през лято...
  4 прически, които ще са хит през лято 2022

  Лятото е онова време от годината, когато търсенето на нова визия е съвсем естествено. В крайна сметка лятото е време за свобода и ново начало, а освежаването на косата активира самоизразяването в нови начала. Ако топлото време ви вдъхновява да загубите няколко стратегически сантиметра, за да се сдобиете...

 • Хороскоп за днес, 22 юни...
  Хороскоп за днес, 22 юни

  Овен Това е ден за промени. Всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви. Телец Това е ден, в който да внимавате какво говорите. В никакъв случай не лъжете. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно. Късметче...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама