Любовни хроники: Том Форд и Ричард Бъкли


Любовни хроники: Том Форд и Ричард Бъкли
Снимка: Getty Images

Всички обичаме добрите любовни истории - онези, които преодоляват предразсъдъци, препятствия, граници и дори смъртта. Точно такава е и 35-годишната приказка между Том Форд и Ричард Бъкли. Само преди месец, на 19 септември, в дома си в Ню Йорк си отиде Ричард Бъкли и известният дизайнер загуби „половината си живот“. Ето каква е тяхната прекрасна и вдъхновяваща история.

В поредица от интервюта за сп. People Том Форд казва "Това беше буквално едно от онези неща - любов от пръв поглед. Първият път, когато видях очите му, се изплаших. Имаше нещо, което казваше: "Завинаги, до края на живота ти." Беше прекрасно, но много страшно.”

ЛЮБОВНИ ХРОНИКИ: УОЛИС СИМПСЪН И КРАЛ ЕДУАРД

Форд се среща за първи път с модния журналист Бъкли на модно ревю на общ приятел в навечерието на Нова година през 1986 година и му отнема само едно пътуване с асансьор, за да се потвърдят чувствата му.

„Погледите ни се срещнаха и в рамките на месец живеехме заедно и оттогава не сме се разделяли. Аз съм интуитивен, но и рационален, човек. Ричард говореше през целия ни престой в асансьора, а аз просто стоях и го гледах. Когато асансьорът слезе на приземния етаж, аз си казах: „Той е единственият, това е! Продадено“. “

Месец по-късно двойката е неразделна и живее заедно. Три години след този момент, Бъкли е диагностициран с рак. „Имахме доста лична семейна трагедия, но тези неща понякога сближават, защото преминавате заедно през тях и правят историята ви по-богата“.

Три десетилетия по-късно двойката вече има 4-годишен син Александър Джон Бъкли Форд и е открила тайната на дълголетието на любовта - докато смъртта не ги раздели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама