Можете да се чувствате самотни сред тълпата и да сте абсолютно щастливи, когато сте сами


Можете да се чувствате самотни сред тълпата и да сте абсолютно щастливи, когато сте сами
Снимка: iStock

Всеки от нас има познати или приятели, които обичат да прекарват времето си сами със себе си. Ако вие също се отнасяте към хора, които предпочитат спокойствие, отколкото шумни компании, тогава тази статия е точно за вас.

Цените ли времето си?

Като цяло нямаме много време, което да прекараме сами със себе си. Ето защо това време е толкова ценно за вас. Разбирайки това, вие също цените времето на другите хора.

Познавате ли себе си?

Преди всичко трябва да бъдете приятели със себе си. Тъй като се опитвате да прекарвате повече време в собствената си компания, по-добре разбирате какъв човек сте и какво искате от живота. Не виждате причина да се преструвате на някой друг.

Оставате спокойни в трудни ситуации

Не е лесно да избухнете. За да ви извади извън контрол, опонентът ви ще трябва да положи много усилия. Колкото и хаотична и лоша да е ситуацията, винаги оставате сдържани. Спокойствието ви привлича към вас хора, които също се надяват да намерят вътрешен мир.

КОГАТО СЕ СЛУЧИ НЕЩО НЕПРИЯТНО В ЖИВОТА ВИ, ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ СИ ЗА НОВОТО

Вие сте човек с широки възгледи

Мислите за много неща и сте изключително наблюдателни. Вие знаете много повече за света и сте в състояние да създадете по-адекватна картина като цяло.

Честта е важна за вас

Ако и двете страни честно говорят за своите намерения и грешки, тогава ще бъде много по-лесно да се справите с конкретна ситуация. Вие знаете това.

Имате ясни лични граници, отвъд които не допускате никой 

Във всяка област от живота си сте идентифицирали и сте установили доста стегнати граници. Вие сами не нарушавате установените правила и не позволявате на другите да ги игнорират.

Научете се да давате любовта си само на хора, които наистина я заслужават

Знаете силните и слабите си страни

Знаете в какво сте добри и в какво не ви бива. Въз основа на тези знания вие разбирате как да действате в дадена ситуация. Това ви позволява да се предпазите от житейски бедствия.

Развили сте съпричастност

Вие сте един вид хранилище на емоции и чувства, а не само свои. Можете да чувствате и разбирате другите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама