Най-щастливите жени са тези, които никога не губят вяра в себе си


Най-щастливите жени са тези, които никога не губят вяра в себе си
Снимка: iStock

Те не търсят внимание и не се опитват да впечатлят никого. Те правят това за себе си, опитвайки се да построят мечтания живот и да постигнат неща, с които да се гордеят.

Най-щастливите жени не винаги са щастливи. Има моменти, когато се заключат в банята, скриват се от света, но не скриват сълзите си, когато чувстват, че сърцето им е разбито, когато са объркани и са загубили контрол над ситуацията. Но те никога не се предават и не позволяват емоциите да ги завладеят.

Дори когато им се струва, че са стигнали дъното, те все още събират всичките си сили, за да се издигнат отново. Те постигат целите си и си поставят нови. Те никога не се отказват.

Най-щастливите жени са тези, които никога не губят вяра в себе си, не отстъпват и не се отказват. Те са уверени, че ще успеят, дори ако са необходими седмици, месеци, години или десетилетия,, за да постигнат целите си. Разбира се, има моменти, когато се съмняват в себе си или потенциала си, но в същото време не позволяват на страха да ограничи движението им.

ДО МОМИЧЕТАТА, КОИТО НЕ СПИРАТ ДА СЕ БОРЯТ

Те се измъкват от зоната си на комфорт. Тестват се сами. Те изненадват себе си.

Най-щастливите момичета работят неуморно. Но в същото време те знаят кога да си вземат почивка, кога да възстановят енергийните си резерви, кога да си дадат пауза и затова никога не изгарят. Това всъщност е знак за осъзнатост. Тоест, те се грижат за себе си. И щом отново се почувстват добре, веднага ще се върнат към играта, продължавайки от мястото, където са спрели.

Най-щастливите жени никога не чакат благодарност. Те работят усилено, но го правят тихо. Да, понякога пишат за своите постижения, за да накарат и други жени да повярват в себе си. Понякога празнуват успехите си с приятели. Но в повечето случаи те не се нуждаят от признание.

Те не търсят внимание и не се опитват да впечатлят никого. Те правят това само за себе си, опитвайки се да изградят мечтания живот и да постигнат неща, с които могат да се гордеят.

Най-щастливите момичета продължават да си вършат работата, защото не смятат поражението за възможен вариант. Няма шанс те толкова лесно да се разделят с мечтата си. Никога няма да се откажат от това, което винаги са искали. За това те вече са отишли ​​твърде далеч. Сигурни са, че един ден ще постигнат всички свои мечти. Те знаят, че са способни на това.

Най-щастливите жени продължават да се движат напред, дори ако сърцето им е разбито и пътят им е труден, защото знаят, че зад ъгъла ги чака нещо добро. Те вярват, че всичко ще бъде наред, защото не губят вяра в себе си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама
Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


 • Българските книги, които всяка жена...
  Българските книги, които всяка жена трябва да прочете

  Дори да не сте голям фен на прелистването на страници, факт е, че четенето на книги може да направи чудеса за нашите умствени способности, настроение и чувства. В случай, че се нуждаете от малко вдъхновение, ето няколко книги на български автори, които определено си заслужават! „Пътуване към себе...

 • Зодиите, които ще забогатеят през ЮНИ...
  Зодиите, които ще забогатеят през ЮНИ

  Страхотни изненади очакват някои от зодиите в началото на лятото. На големи печалби през юни ще се радват 3 от зодиакалните знаци. Вижте кои: Везни Повечето Везни не вярват в късмета си. Особено през изминалите месеци, когато сякаш всичко беше срещу тях. Е, сега нещата ще се променят. Рязко ще забогатеете...

 • Виктория Капитонова: Общувам добре...
  Виктория Капитонова: Общувам добре с всички от "Ергенът"

  Виктория е на 27 години, родом от гр. Чебоксари, Русия. Тя спечели риалити формата "Ергенът", но заедно с победата, успя да си навлече и гнева на зрителите. Красавицата, която си изкарва прехраната като инфлуенсър, за поредна седмица е блокирана в социалните мрежи. В крайна сметка тя успя да се свърже...

 • Зодиите, които ще имат голям КЪСМЕТ...
  Зодиите, които ще имат голям КЪСМЕТ през юни

  Свързваме месец юни с началото на любимия на всички сезон – лятото. Плаж, слънце, коктейли и приятна компания… какво повече да искаш? Може би малко късмет, който да направи живота още по-приятен. Е, за някои зодиакални знаци месец юни ще е изключително късметлийски. Дали през месец юни късметът...

 • Виц за днес, 25 май...
  Виц за днес, 25 май

  Хванал веднъж един момък златната рибка. - Пусни ме, момко - рекла с човешки глас тя - ще ти изпълня едно желание, каквото поискаш! Злато, богатства, красиви жени, мъдрост - само кажи! - Винаги съм бил прост - казал момъкът - затова искам мъдрост! И златната рибка го дарила с цялата мъдрост на света....

 • Хороскоп за днес, 24 май...
  Хороскоп за днес, 24 май

  Овен Този вторник си сложете розовите очила. Щом сте живи и здрави, всичко е поправимо. А вие дори нямате сериозни проблеми. Телец Страхът не е добър съветник. Така се ограничавате да разберете какво точно може да се случи, а то вероятно не е толкова лошо, колкото го рисува въображението ви. Късметче...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама