Най-щастливите жени са тези, които никога не губят вяра в себе си


Най-щастливите жени са тези, които никога не губят вяра в себе си
Снимка: iStock

Те не търсят внимание и не се опитват да впечатлят никого. Те правят това за себе си, опитвайки се да построят мечтания живот и да постигнат неща, с които да се гордеят.

Най-щастливите жени не винаги са щастливи. Има моменти, когато се заключат в банята, скриват се от света, но не скриват сълзите си, когато чувстват, че сърцето им е разбито, когато са объркани и са загубили контрол над ситуацията. Но те никога не се предават и не позволяват емоциите да ги завладеят.

Дори когато им се струва, че са стигнали дъното, те все още събират всичките си сили, за да се издигнат отново. Те постигат целите си и си поставят нови. Те никога не се отказват.

Най-щастливите жени са тези, които никога не губят вяра в себе си, не отстъпват и не се отказват. Те са уверени, че ще успеят, дори ако са необходими седмици, месеци, години или десетилетия,, за да постигнат целите си. Разбира се, има моменти, когато се съмняват в себе си или потенциала си, но в същото време не позволяват на страха да ограничи движението им.

ДО МОМИЧЕТАТА, КОИТО НЕ СПИРАТ ДА СЕ БОРЯТ

Те се измъкват от зоната си на комфорт. Тестват се сами. Те изненадват себе си.

Най-щастливите момичета работят неуморно. Но в същото време те знаят кога да си вземат почивка, кога да възстановят енергийните си резерви, кога да си дадат пауза и затова никога не изгарят. Това всъщност е знак за осъзнатост. Тоест, те се грижат за себе си. И щом отново се почувстват добре, веднага ще се върнат към играта, продължавайки от мястото, където са спрели.

Най-щастливите жени никога не чакат благодарност. Те работят усилено, но го правят тихо. Да, понякога пишат за своите постижения, за да накарат и други жени да повярват в себе си. Понякога празнуват успехите си с приятели. Но в повечето случаи те не се нуждаят от признание.

Те не търсят внимание и не се опитват да впечатлят никого. Те правят това само за себе си, опитвайки се да изградят мечтания живот и да постигнат неща, с които могат да се гордеят.

Най-щастливите момичета продължават да си вършат работата, защото не смятат поражението за възможен вариант. Няма шанс те толкова лесно да се разделят с мечтата си. Никога няма да се откажат от това, което винаги са искали. За това те вече са отишли ​​твърде далеч. Сигурни са, че един ден ще постигнат всички свои мечти. Те знаят, че са способни на това.

Най-щастливите жени продължават да се движат напред, дори ако сърцето им е разбито и пътят им е труден, защото знаят, че зад ъгъла ги чака нещо добро. Те вярват, че всичко ще бъде наред, защото не губят вяра в себе си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама