Най-важните "първи пъти" в живота на всяка жена


Най-важните "първи пъти" в живота на всяка жена
Снимка: iStock/Guliver

Животът е като един интересен, но безумно сложен пъзел. Важно за всеки човек е да подреди парченцата така, както той самият иска, за да се получи идеалната комбинация, която му пасва най-добре. В целия този лабиринт от емоции, случки и хора, има неща, които си заслужава да помним вечно...

Първият път, когато отиваме до магазина сами

Толкова вълнуващо, нали? За първи път излизаш сама в този толкова голям и опасен свят, макар да трябва да пресечеш само една улица. Освен това, емоцията е двойна, когато осъзнаеш, че родителите ти вече те мислят за достатъчно отговорен човек и ти гласуват нужното доверие. Днес купуваш хляб, утре – сама на училище...

Първият учебен ден

Тръпката, че започваш нов етап в живота си, прави този момент толкова вълнуващ. Официално облечена, с цветя в ръчичка и щастливи родители, които чакат с нетърпение да чуят първия училищен звънец да бие за теб.

Първата любов

Е, тук даже няма нужда от коментар! Че кой би забравил лицето, което го е карало да се усмихва и да чака с нетърпение следващата, уж случайна, среща? Разбира се, съвсем логично е да помните както първите любовни трепети към представител на срещуположния пол, така и първата истинска, училищна любов, която си мислите, че ще е последната.

Първата целувка

Човек никога не забравя спомена за първата целувка, независимо дали е била приятна, или не съвсем. След време остава само емоцията от преживяното, която да споделите с вашите внуци.

Първото гласуване

Първият път, в който сте упражнили правото си на глас, също не е за подценяване. Все пак, вече сте пълноценен гражданин!

Първата работа

Ето го дългоочаквания момент, в който взимате живота си в свои ръце... Дори да не ви харесва и да знаете, че е нещо временно, нямате търпение да получите първата си заплата, за да почерпите близки и приятели.

Първото самостоятелно жилище

Независимо дали това е първото общежитие, което делите с още 2 съквартирантки, или вашата първа квартира, със сигурност ще помните всеки детайл от този апартамент.

Първият път, когато чуеш смеха на собственото ти дете

Появата на един съвсем нов живот в семейството е от онези велики моменти, които не се забравят никога. Първото докосване в родилната зала, първото проплакване, първата усмивка, първото зъбче... Все неща, които озаряват спомените ни за цял живот!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама