Не ви е нужен мъж, за да се чувствате красиви и щастливи!


Не ви е нужен мъж, за да се чувствате красиви и щастливи!
Снимка: iStock

Жената е крехко и беззащитно създание, но понякога условията на живот обръщат всичко наопаки. Тогава нежното същество започва да става грубо, сърцето ѝ се сковава, тя става силна и смела. От какво зависи това и на каква възраст да очакваме такива промени?

Жена, която е решила, че вече няма нужда от мъж до себе си, много лесно може да се разпознае. Тя престава да се грижи за себе си, очите ѝ губят блясъка си, движенията ѝ престават да бъдат примамливи и нежни... Кога идва този момент и кога една жена решава, че отсега нататък никой мъж не може да я обича истински и затова забравя да се грижи за себе си?

Всъщност възрастта на жената няма нищо общо. Просто тази дама решава, че в живота ѝ има прекалено много болка, че отсега нататък няма намерение да страда толкова много, че е много по-лесно да затвори сърцето и душата си, да не позволи на никого да се приближи до нея и да в оплете в мрежата си. И в резултат на това тя се превръща в напълно непривлекателно създание. Но защо се случва всичко това?

Целта на всяка жена, на подсъзнателно ниво, е да обича и да бъде обичана. И за това тя се нуждае от мъж. Без това животът ѝ губи смисъла си, тя вече няма за кой да се опитва да бъде очарователна и мила, не вярва, че на този свят има някой, който е в състояние да я обича и затова престава да обича себе си.

Психологията на жените е структурирана по такъв начин, че без любов, без вяра в най-искреното и красиво чувство на света, сърцето на момичето е сковано, което веднага се отразява на външния ѝ вид. Така че, скъпи дами, ако искате да сте красиви и привлекателни дори и когато годините се трупат, трябва да разберете една истина: любовта наистина съществува, но е важно да не търсите този, който ще ви носи в ръцете си, а да обичате най-искрено и от все сърце. Вие сте красиви! Не забравяйте това! Не ви трябва мъж, заради който да се усмихвате и да се грижите за себе си. Първо се погрижете за душата си, а после ще намерите и любовта.

Не се страхувайте от духовни рани и разочарования. Те не са в състояние да ви причинят повече вреда, отколкото доброволното ви отхвърляне на женската ви природа. Провалите могат да ви направят по-мъдри и опитни. И искрената любов със сигурност ще дойде, когато вие самите сте готови за нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама