Парфюм за душата: Кое ме зарежда?


Парфюм за душата: Кое ме зарежда?
Снимка: Мариана Гугалова – Atelier Guge

Не е лошо да си правим равносметки в края на годината и да си поставяме цели януари, но вярвам, че още по-ценно е да свикнем да си задаваме въпроси всеки ден. Тази провокация да се питаме за важните неща може да дойде докато гледаме театрално представление, филм, изложба, четем книга, слушаме музика или се разхождаме навън… Изкуството и природата имат огромна мощ да ни обръщат рязко към самите нас. Великите таланти не обичат да отговарят на въпроси, те обичат да ги задават - чрез изкуството и творчеството си. А отговорът за всеки може да е различен.

И така "Парфюм за душата с Юлия" от септември до декември посветих на въпросите - тези, които ни правят най-добър приятел със себе си.

Досега: Защо? Какво искам? Как искам да се чувствам? Какво ще направя, за да се чувствам, както желая?

Днешният: Кое ме зарежда?

СЕГА е правилното време, за да разбера. Чувствам ли се объркана, без надежда или уморена? Питам се - кое ме зарежда? Не е полезно да живеем на слаби батерии. Откриването откъде се подхранвам енергийно не е загуба на време. Смелост е да спрем и да разберем, че графикът със задачите и крайните срокове не е единственото нещо, за което трябва да мислим. Да спрем е необходимост.

Презареждането без чувство за вина ми помага да постигам всичко в живота си по правилния начин, с моя нормален и свободен ритъм, без стрес, следвайки графика в душата си, а не в главата си.

Търся какво ме зарежда с енергия всеки ден. Откривам постоянно местата и нещата, които ме вдъхновяват: Музика. Разходка. Книга. Чаша горещ чай. Природата. Водата. Честността. Дърветата. Почивката. Слънцето.

Енергията на всеки един от нас е уникална и специална. Тя си има ритъм, който ни води до всички невероятни неща в живота, които искаме да правим и постигнем. Необходимо е просто да се движим в нейния ритъм, да я оставим да ни води. И аз така я оставям да ме води, като наблюдавам. Без ритъма на моята енергия, без знанието какво ме вдъхновява ще задавам въпроси, на които иначе знам отговорите.

Открийте това, което ви зарежда в живота и ще си отговорите на всички въпроси.

Автор: Юлия Атанасова

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама