Тази влюбена двойка разбива стереотипите (снимки)


Тази влюбена двойка разбива стереотипите (снимки)
Снимка: Wolf & Rose Photography

Социалните мрежи са пълни с еднакви идеални образи, минали през множество филтри, за да създадат усещането за перфектност. Тази двойка се отличава от всичко, което сме свикнали да виждаме онлайн.

Снимките на Стефани и Арин, заснети от Бриа Тери, предизвикаха противоречиви реакции, когато бяха публикувани във Facebook страницата на фотографката.

Двойката се сгодила през февруари и решила да отбележи този хубав повод, като позира за чувствена и провокативна фотосесия. Кадрите са направени в Тексас и вече имат над 60 000 харесвания и повече от 80 000 споделяния. Причината? Снимките показват една щастлива и влюбена двойка, която е захвърлила дрехите и се е отдала единствено на любовта си.

Повечето потребители коментират, че Стефани и Арън са прекрасни и си личи тяхната химия, страст и силни чувства, а също така ги поздравяват за смелостта да заснемат тази фотосесия. Разбира се, не липсват и негативни коментари относно визията на бъдещата булка.

Стефани винаги е имала проблеми с възприемането на по-пълното си тяло. "Помня как в училище се гледах в огледалото и се чудех защо коремът ми не изглежда по начина, по който трябва", каза тя пред HuffPost.

"През годините приех мисълта, че винаги ще бъда смятана за плюс сайз. Но тази фотосесия най-после ми позволи да се изправя през общественото и да видя какво ще последва от това. Честно, никога не съм се чувствала по-привлекателна. Първоначално, когато видях снимките, бях шокирана. Изглеждам толкова влюбена и уверена. Всеки човек трябва да може да се види по този начин. Това наистина ти отваря очите", сподели бъдещата булка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама