Тези знаци издават, че съзнанието ви е по-развито и сте специални


Тези знаци издават, че съзнанието ви е по-развито и сте специални
Снимка: iStock

1. Разбирате и почитате единството на всички живи същества. Знаете, че въпреки факта, че всяко живо същество, което обитава този свят, играе роля, всички те са част от едно-единствено съзнание и цялата им енергия тече от един източник.

2. Знаете, че раздялата и изолацията не са нищо повече от илюзии, тъй като всяко перфектно действие засяга всичко на този свят, дори ако не можем да видим този ефект веднага. Знаете обаче, че понякога тази илюзия е необходима и тя не е в състояние да предотврати растежа на единството, тъй като е неизбежна.

3. Добре знаете, че истината е най-висшият смисъл и най-високата стойност и затова винаги казвате истината. И дори когато се опитвате да лъжете, вие се издавате чрез енергията, която излъчвате. Хората около вас моментално разпознават тази лъжа - най-вече защото тя е необичайна за вас.

НИКОГА, НИКОГА НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ В ПЕНСИЯ

4. Винаги сте в състояние да действате разумно и рационално, без да бъдете водени от егоистичните си емоции. Ако някой разлее омразата си към вас, вие го обграждате с любов, доброта и съчувствие, защото знаете, че това може да реши проблема много по-лесно. Вместо да се отдадете на егото си, се издигате над него.

5. Вие цените всеки живот, независимо чий е. Добре знаете стойността на живота като такъв. Никога няма да одобрите убийството на друго живо същество, въплътено в този свят, независимо от обстоятелствата.

6. Грижите се за околната среда. Знаете колко е важно да поддържате здравето и чистотата си и затова се опитвате да сведете до минимум вредата, която човечеството нанася на Земята. И правите всичко възможно, за да накарате хората около вас също да се грижат за околната среда.

7. Не ви харесва идеята за "собственост". Вие вярвате, че всичко, което съществува на нашата планета, еднакво принадлежи на всички създания, които живеят на нея. Планетата ни предлага всичко, което има, без да иска нищо в замяна.

8. Искрено вярвате, че всички хора трябва да работят заедно за общото благо. Вярвате, че хората трябва да споделят функции и отговорности помежду си, без да се опитват да се обзавеждат на всяка цена.

9. Не вярвате в неизбежността на наказанието, а в неизбежността на изцелението. Разбирате, че ако успеете да излекувате причините за болката и страданието, които изпълват света около вас, това ще спаси много повече животи. Когато видите хората умишлено да вредят на други хора, веднага осъзнавате, че това се дължи на някаква дълбока болка или че те самите не разбират какво зло правят.

10. Не мислите, че нещо ви липсва, защото се разпознавате като вечно създание. Не мислите, че нещо ви липсва, защото знаете, че сами правите и постигате всичко, което ви е необходимо. За да успеете да се обградите с истинско изобилие, здраве, щастие и просперитет, трябва само да искате това много силно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама