Забавете темпото! Всичко в този свят се случва, когато най-малко очакваме


Забавете темпото! Всичко в този свят се случва, когато най-малко очакваме
Снимка: iStock/Guliver

Доказано е - най-хубавите неща се случват неочаквано. Спрете да се тревожите, да чакате нетърпеливо или постоянно да страдате, че това, което сте си пожелали все още не се е случило. Всичко с времето си!

„Търпението е прекрасен атрибут. Трудната част е дишането, броене до десет и това да не реагирате, когато някой натисне бутоните ви. Отговорът за мен: Молете се, останете спокойни и се доверете на Бога.“ Айлийн Кент

Когато нещата се случват навреме, това е прекрасно, но ако закъсняват, не се разстройвайте!

Бъдете търпеливи и се доверете, че има причина за това. Животът рядко се развива точно както сме планирали, но често е към по-добро. Може би не веднага, но с търпение и време това ще ви стане ясно.

Обикновено мислим, че знаем най-добре от какво се нуждаем и кога трябва да ни се случат определени неща. Този план е най-добрият план, според нас, но ако останем търпеливи, животът ни може да прерасне в нещо, което не бихме могли да си представим.

Номерът е да спрете да контролирате всичко и да се доверите повече на съдбата си. Да, това може да бъде трудно за някои от вас, но трябва да излезем от собствения си път.

Трябва да се научим да допринасяме за подаръците, които имаме, и да направим крачка назад, за да гледаме как се разгръща магията на живота.

Това може да ви звучи странно но всички знаем, че принуждаването на нещата рядко се оказва най-доброто за нас, независимо дали това се случва с хора или ситуации. Поемете дълбоко въздух и започнете да се доверявате повече на съдбата си, докато работите върху това, което сърцето ви призовава да направите.

Най-добрите неща наистина се случват неочаквано. Пожелавам ви да имате силата да бъдете търпеливи и един ден да получите всичко, за което сте мечтали!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама