Зодията си днес провери, какво те чака разбери


Зодията си днес провери, какво те чака разбери

Първият ден от седмицата винаги започва трудно, особено след дългия и прекрасен уикенд, който сме прекарали. Но новото начало носи нов късмет и емоции, за да това да му се насладим с чаша ароматно кафе в ръка.

Дневен хороскоп за Овен

Пари, пари и пак пари. Това ще ви вълнува днес. Вие ще се борите и ще ги получите. Не се сърдете, че няма любов. Не може всичко. И на нея ще ѝ дойде редът. Тъкмо ще може да си позволите по-скъпо заведение.

Дневен хороскоп за Телец

Днес възрастните ще ви отегчават. И с право – понякога са толкова скучни. Последната седмица преди ваканцията подарете повече внимание и разбиране на децата. Направете дните незабравими.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес слушайте само себе си. Никой друг не е във вашата кожа. Резултатът ще е добър, защото изборът е бил направен от вас. Имате всички основания да действате по-егоистично.

Дневен хороскоп за Рак

Днес не гонете твореца у себе си. Дайте му свобода и ще усетите как ще се почувствате по-добре като изпуснете парата. Не се съмнявайте, че този подход няма да се отрази положително в работата. Приемете похвалите скромно.

Дневен хороскоп за Лъв

Понеделник е, но не ви е ден за работа. Ама никаква. Може да предупредите колегите си, нека и на тях им стане малко напечено. И вие имате право на почивка. Дано сте си взели отпуска.

Дневен хороскоп за Дева

Днес ще е ден на изненади, не ги възприемайте като лоши предизвикателства. Промяната носи движение, новост, а колко често се оплаквахте, че ви е скучно. Планираното ще може да изпълните през следващите дни.

Дневен хороскоп за Везни

Днес ще говорите повече от необходимото. Или поне ще имате желанието, но кой ще посмее дави попречи. Затова внимавайте какво говорите. Най-добре си направете списък и действайте по него, така ще спестите излишните думи.

Дневен хороскоп за Скорпион

Посветете днешния ден на приятелите ви. Някой има нужда от помощта ви и наистина само вие сте в състояние да му помогнете. Не пестете сили и време, той ще ви се отблагодари тройно.

Дневен хороскоп за Стрелец

С чудене не става. Хвърляйте се във водата, най-малкото ще се научите да плувате и ще придобиете още една способност.  Никой не излиза сух от желанията си, така поне ще сте честни със себе си.

Дневен хороскоп за Козирог

Не, няма как да свършите 100 неща наведнъж. Започнете едно поне едно- за другите, за вас… и докъдето стигнете. Но в никакъв случай не пренебрегвайте собствените си нужди. Пренебрежението към желанията ни винаги избива в кофти посока.

Дневен хороскоп за Водолей

Да, днес може да говорите колкото си искате. Така останалите ще ви разберат по-добре и ще скъсите дистанцията, която е така необходима за по-ефективна работа. Онези, които са ви мислили за „сухар“ ще променят мнението си за вас.

Дневен хороскоп за Риби

Днес няма да вярвате на ушите си и има защо. Хубавото е, че така наистина имате право да игнорирате голяма част от отрицателната информация, достигнала до вас, без това да навреди на преценката ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама