Любовни хроники: Аштън Кътчър и Мила Кунис


Любовни хроники: Аштън Кътчър и Мила Кунис
Снимка: Getty Images/Guliver

Една от най-вдъхновяващите и сладки двойки в Холивуд – Аштън Кътчър и Мила Кунис, имат и една от най-интригуващите любовни истории в шоубизнеса. Двойката се срещнала за първи път по време на снимките на "That '70s Show", а Кътчър бил първата целувка на актрисата.

В сериала двамата играели Джаки и Келсо - кокетната дъщеря на богати родители и не особено умен, но добродушен красавец. Героите им непрекъснато се събирали и разделяли, но просто били родени един за друг.

Вижте още: Любовни хроники: Виола Каравелова и Йосиф Хербст

В живота създали приятелство, но нищо повече – и двамата създавали връзки с други хора, като Аштън дълго време бе с Деми Мур, която е с 16 години по-възрастна от него. Двамата се ожениха през 2004, а разводът им бе през 2013, макар да живееха разделени 2 години преди това.

Любовта между Аштън и Мила пламнала на Златните глобуси през 2012 година. По думите ѝ Аштън я поканил на купон за поливане на новото му жилище. Като в холивудски сценарий актьорът имал план да я сватоса с един от своите приятели, но намерението му не се увенчало с успех.

В интервю за „Marie Claire“ красивата актриа с украински корени разказа за това как приятелството ѝ с Къчър е прераснало в нещо повече.

„Един ден просто се промени. Изведнъж вече не беше същото и бях наистина горда от себе си, че го признах. Най-хубавият ден в живота ми е предложението. Плаках. Бях пълна бъркотия. Не искам да дискредитирам никакви връзки в миналото си, но тази връзка е различна.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама