Любовни хроники: Джон Леджънд и Криси Тейгън


Любовни хроники: Джон Леджънд и Криси Тейгън
Снимка: Getty Images/Guliver

Джон Леджънд и Криси Тейгън са перфектните примери за най-добри приятели, които се влюбват. От началото на връзката си двамата никога не са се разделяли.

Двамата се запознават, докато снимат заедно музикален видеоклип – Stereo. След 12-часовия снимачен ден, двамата прекарват още толкова часа заедно в хотела, а после им е трудно да се сбогуват. Малко след първата им среща Леджънд тръгва на турне, за да рекламира най-новия си албум, Once Again.

Те остават в контакт през следващата година, но нито дефинират, нито оповестяват връзката си. Криси се опитвала да не го ревнува и никога не задавала въпроси относно условията на връзката им. Колкото до Джон, той се влюбил в нея точно в този период - „Изпращахме си много съобщения и започнах да виждам чувството ѝ за хумор.“

През 2007 година те се разделили за кратко, но Джон казва, че е било наистина за няколко дни. Чувствал се разстроен и стресиран, защото никога преди това не е имал истинска връзка и не знаел какво се случва.

Тейгън казва, че първото съвместно пътуване на двойката е било до езерото Комо в Италия, където по-късно се оженили и където е заснет видеоклипът на All of Me. По време на това пътуване тя осъзнала, че иска да прекара остатъка от живота си с Джон.

Най-добрите приятели станали семейство. Сватбата им била на 14 септември 2013 на езерото Комо. Но те се оженили законно в съда в Ню Йорк ден преди да заминат за Италия.

„Оженихме се, след като отидохме на няколко ревюта на Седмицата на модата, по ирония на съдбата Вера Уанг, чието ревю беше последното от серията, всъщност направи моята рокля, но подписахме в съда веднага след нейното шоу“, каза Тейгън.

Макар и двамата много да искат деца, съдбата не им ги подарява веднага. Двойката публично говори за безплодието и защо са избрали да използват ин витро оплождане (IVF). Криси каза, че когато първият им опит за оплождане не проработил, това било „опустошително“. На втория опит обаче двамата видели заветната втора чертичка.

На 14 април 2016 екзотичната красавица родила дъщеря им Луна Симон Стивънс. Оттогава Тейгън говори за това колко трудно е било да се приспособят към това да бъдат 3-членно семейство и как тя се е борила със следродилната депресия - „Имах всичко необходимо, за да бъда щастлива. И все пак през по-голямата част от годината се чувствах нещастна“.

На 17 май 2018 Криси родила второто им дете. В музикалния видеоклип на Wild, Криси и Джон загатват, че очакват третото си дете. Но добрата новина не продължи дълго, след като Криси направи спонтанен аборт в 6-ти месец.

Само преди месец, 2 години след загубата,Тейгън отново забременя. Моделът и певецът публикуваха в Instagram новина, че очакват четвъртото си дете заедно. Тя написа, че радостта „отново е изпълнила дома и сърцата им“.

Тя продължава да бъде безкрайно откровена за ин витро леченията, през които е преминала. Нейната честност помогна да се разбият стереотипите за безплодието и даде сила на всички двойки, които се борят с репродуктивни проблеми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама