Любовни хроники: Киану Рийвс и Александра Грант


Любовни хроники: Киану Рийвс и Александра Грант
Снимка: Getty Images

Киану Рийвс и Александра Грант бавно, но сигурно се превръщат в една от най-обичаните двойки в Холивуд.

Двамата съумяха да запазят в тайна подробностите от дългогодишната си връзка, така че, съвсем логично бихме добавили, обществеността е толкова заинтригувана от техния сдържан роман, колкото от Джон Уик в добре втален черен костюм.

Вижте още: Любовни хроники: Георги Парцалев и Анастасия

Откакто направиха дебюта си на червения килим през 2019, 58-годишният Киану и 50-годишната Александра се превръщат в сензация всеки път, когато излязат заедно, включително пристигането им на MOCA Gala 2023 на 15 април, където звездата от „Матрицата“ и художничката се сгодиха.

Въпреки че връзката им стана публично достояние преди 4 години, Киану и Александра вече били дългогодишни професионални сътрудници, работейки заедно по няколко творчески проекта и правейки публични изяви, за да популяризират работата си.

Киану Рийвс и Александра Грант първоначално се срещнали на вечеря през 2009, според New York Times. Звездата от „Джон Уик“ и белокосата красавица продължили да си сътрудничат по две книги заедно, „Ода на щастието“ от 2011 г. и поредицата „Сенки“ от 2016 г. Двойката също е съосновател на издателството X Artists' Books през 2017 г.

Една от най-близките приятелки на Александра, Тили, казва:

„Наистина е учудващо за мен как през последните пет месеца всички полудяха, защото тя отиде на събитие с него – като в транс повтаряха „Това е новата му приятелка“, защото тя е ходила на много събития с него. Просто изведнъж, след няколко години връзка, всичко сякаш избухна.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама