Любовни хроники: Мишел Пфайфър и Дейвид Кели


Любовни хроники: Мишел Пфайфър и Дейвид Кели
Снимка: Getty Images

Мишел Пфайфър и Дейвид Кели достигнаха важен момент във връзката си, за който мнозина биха им завидели! 65-годишната актриса и съпругът ѝ, телевизионния сценарист и продуцент, отпразнуваха 30-ата си годишнина от сватбата в края на 2023 година. „30 години блаженство“, написа Пфайфър над обща снимка, която публикува в Instagram.

Откъде е тръгнало всичко?

Пфайфър и Кели се срещнали за първи път на среща на сляпо през 1993 и се оженили през ноември. Звездата от „Scarface“ разказа вълнуващата история по време на участието си в The Tonight Show с Джими Фалън миналата година.

Вижте още: Любовни хроники: Брус и Ема Уилис

„Бях някак нервна... имах няколко лоши срещи на сляпо и се бях заклела, че повече няма да ходя, но най-добрият ми приятел каза: „Моля те, за последен път, запознай се с този човек, Дейвид Кели,“ и аз се съгласих. Мислех, че е добра идея да направим среща на боулинг с няколко човека.“

Колкото и да е смешно, Пфайфър си спомня, че създателят на Али Макбийл е „разговарял“ със сестра ѝ на груповата вечеря преди партито. Дори си е мислела, че е по-добра идея да сватосат именно нея с Дейвид. Но приятелят ѝ не е разрешил.

Преди двамата да започнат да излизат сериозно, Пфайфър вече била в процес на осиновяване на дъщеря си Клаудия Роуз. Годината, в която се оженили, Кели също осиновил Клаудия, а на следващата година двойката посрещнала сина си Джон Хенри.

Вижте още: Любовни хроники: Иван Вазов и Атина Болярска

Въпреки че Пфайфър и Кели работят в развлекателната индустрия, актрисата не работи със съпруга си.

„Оценявам нашата връзка като повече от добра част и просто мисля, че е твърде рисковано. И двамата сме някак свирепи, когато работим, така че ако се прибера вкъщи и съм имала лош ден и съм разстроена за нещо, искам той да е на моя страна, защото не е чул другата страна. Още по-малко искам той да другата страна заради която съм имала лош ден.“, каза тя пред Джими Фалън през 2022 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама