5-те зодии, които дават най-добрите съвети


5-те зодии, които дават най-добрите съвети
Снимка: iStock/Guliver

Даването на съвети може да е доста „пипкава” материя. Никой не обича да получава непоискани такива, но пък нима има нещо по-безценно от открит приятелски съвет? Ето кои са зодиите, които се справят с лекота с тази задача.

1. Дева

Строга, но любяща като майка, Девата, не се страхува да каже истината. Макар че трябва да усвои няколко урока по тактичност, не можем да отречем, че нейните съвети са златни. Това не са хора, които ще ви гушкат и ще ви кажат какво искате да чуете – напротив, очаквайте само болезнената истина, придружена от смислен план за действие. Прекарват много време в анализи, така че ако получите съвет, знайте, че е добре обмислен.

2. Козирог

Що се отнася до постигането на цели, доверете се на Козирога. Честно казано, дори и в емоционалните „материи” тези хора ще представят фактите с ясна глава. Козирозите ще направят всичко възможно, за да ви свалят на земята, ако имате нужда, и ще ви дадат доста систематизиран план, подплатен от обстоятелствени точки, аргументи, а дори и резервен вариант.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ЮНИ 2020

3. Телец

Телците могат да бъдат малко твърдоглави, но когато става въпрос за даване на приятелски съвети, те знаят как да подходят. Основната им грижа е да не приемате по-малко, отколкото заслужавате и точно този начин на мислене важи за много неща от живота им. Независимо дали става въпрос за любовна драма, проблеми в работата, или семейни ситуации, вашият приятел Телец ще ви напомни, че имате стойност и не трябва да разрешавате на никого да ги убеждава в обратното.

4. Близнаци

Близнаците често могат да са хаотични, но няма да ви оставят да си тръгнете, докато не разгледат всички гледни точки. Въпреки че това може да изглежда непосилно, Близнаците ще се погрижат да ви покажат нещата от различни перспективи. Те са интелигентни и обикновено разполагат с неизчерпаема информация, така че има вероятно знаят нещо, което може да ви помогне.

5 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ

5. Риби

Рибите имат умение да дават фантастични съвети на другите, въпреки че рядко слушат своите собствени. Те се стремят да разберат сърцето ви, както и обстоятелствата ви, за да се ориентират между емоции и реални възможности. Те ще ви позволят да говорите толкова дълго, колкото ви е необходимо преди да ви предложат съвет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама