Дневен хороскоп за 13 февруари


Дневен хороскоп за 13 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Този вторник най-важното е да се отърсите от тревогата и да си поемете въздух. А също така трябва...

Овен

Този вторник е важно да се пазите. Още от излизането си от дома се опитайте да се движите безопасно. Избягвайте големите струпвания на хора. Отложете посещение на театър или друго мероприятие.

Телец

Този вторник пазете силите си. Денят може да ви умори от прекалено активното ви участие в основните ви дейности. Вземете своето във времето до обяд, след което кротко се оттеглете в по-пасивни дейности.

Близнаци

Този вторник е много важно да сте здраво стъпили на земята. През целия ден бъдете преди всичко предпазливи и разумни. Не се подавайте на емоции и не взимайте прибързани решения, а най-добре отложете този процес за друг ден.

Рак

През този ден обърнете внимание на духовната страна на живота. Оставете суетата на заден план. Тя няма да ви даде необходимото удовлетворение. То се намира в самите вас. Не забравяйте, че самите вие сте си най-добрия приятел.

Лъв

Това е ден за покоряването на служебни върхове. Очаква ви един много плодотворен работен ден. Започнете го с усмивка и на я сваляйте от лицето си и за миг. Именно тя ще е тайната ви рецепта за успех.

Дева

Този вторник вложете усилията си за запазването на вашия авторитет. Не споделяйте прекалено лична информация с непознати хора. Стиснете зъби през деня. Вечерта обещава да ви изненада приятно.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама