Седмичен любовен хороскоп за 12-16 август


Седмичен любовен хороскоп за 12-16 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл, ще станат по-дълбоки и ще съдържат скрити послания. Макар понякога да се чувствате сякаш трябва да разгадаете гатанка, ще постигнете яснота в много отношения.

Телец

Ще имате крещяща нужда от раздвижване на социалния ви живот. Споделяйте чувствата си и няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви очакват хубави моменти, ако търсите нова любов, отворете сърцето си.

Близнаци

Ще се чувствате объркани през новата седмица. Не знаете какво да предприемете, за да угодите на половинката. Сякаш всичките ви усилия остават незабелязани. Не взимайте крайни решения, а изчакайте периодът да премине.

Рак

Тази седмица вниманието ви ще е концентрирано повече върху кариерата, отколкото върху романтиката. Добре е в този процес да включите и половинката си, особено ако се налага да взимате важни решения, засягащи връзката ви.

Лъв

Ще бъдете емоционално отворени и готови да споделите любовта си с някой специален за вас човек. Това ще бъде идеалният момент да разкриете чувствата си с любимия, да се забавлявате заедно, особено ако отдавна не сте се отдавали на безгрижни моменти.

Дева

Възможно е да е имало някакво недоразумение между вас и половинката ви относно финанси. Решението ще трябва да вземете заедно, колкото и да не ви се иска и тази седмица ще дадете повече свобода в действията на половинката си.

Везни

Опитвате се наистина упорито да преминете през застоя на връзката ви и да вземете важно решение. Готови сте да загърбите миналото и да се фокусирате върху връзката си. Определено се движите в правилна посока, но не забравяйте, че освен да разговаряте, трябва и да действате.

Скорпион

Чудесна седмица за Скорпионите! Ще се чувствате необичайно одухотворени, свободни и в добро настроение. С любимия човек ще се наслаждавате на любовта, която няма да спира да ви вдъхновява.

Стрелец

Възможно е да се почувствате объркани по отношение на любовта. Може би стара любов напомня за себе си, но няма да сте отдадени на 100% на връзката си в момента.

Ако се чудите дали да дадете на някого втори шанс, сега ще получите и нужния отговор.

Козирог

Романтиката и добрата комуникация с половинката ще бъдат водещи тази седмица в любовния ви живот. Ще ви бъде по-лесно да изразите емоциите си един към друг. И двамата имате нужда от сигурност, за да се почувствате наистина добре.

Водолей

Удовлетворение в любовния живот ще получат и представителите на зодия Водолей. Седмицата е подходяща да се отдадете на романтика. Помислете за пътуване, ще ви се отрази добре.

Риби

Предстои седмица на любовно вдъхновение и по-добра комуникация. Опитайте се деликатно да балансирате отношенията помежду ви и не се затваряйте в черупката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама