Думи, които заслужава да чуе всяка зодия в този момент


Думи, които заслужава да чуе всяка зодия в този момент
Снимка: iStock

Понякога просто трябва да гледате познатите неща с различни очи. И да чуете правилните думи, идващи от душата, които ще ви усмихнат.

Овен

"Ще се науча да отварям душата и сърцето си и да се преместя в ментално пространство, в което мога да срещна непознатото."

Телец

"Ще си позволя да изпитам онези чувства, които постоянно потискам. Постъпвайки по този начин, ще си възвърна яснотата на битието и спокойствието."

Близнаци

"Ще направя скок към вярата, като знам, че независимо от резултата, мога да намеря нещо добро навсякъде, където и да се приземя. Няма да се страхувам, ако нещо се обърка и ще се опитам да го обърна в моя полза."

Рак

"Ще отворя съзнанието си за други възможности - онези, които все още не виждам. Ще бъда готов за въпроси, от чиито отговори се страхувам. Отговори, които ще ме променят."

КАК ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ ЛЮБОВТА СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Лъв

"Ще се опитам да освободя цялата енергия, която натрупвам в себе си, и ще намеря начин да я насоча към най-високото благо. Често ще мисля за моята роля и място в този огромен свят."

Дева

"Ще намеря достатъчно свободно време и пространство за себе си, за да изживея напълно всичко, за което мисля. Ще се опитам да разбера най-дълбоките си мисли по по-личен и доверчив начин."

Везни

"Ще започна да се доверявам на знаците на съдбата, дори и да не разбирам съвсем точно къде ме водят. Ще повярвам, че хората, на които наистина е предопределено да останат в живота ми, ще останат в него, а останалите в крайна сметка ще бъдат само минало."

Скорпион

"Ще спра да се държа за всички неща, които ме нараняват. Ще се откажа от ценните преценки и ще спра да се съпротивлявам на истината. Правейки това, ще изчистя ума си от миналото."

СПЕЦИАЛНИТЕ ДАРОВЕ НА ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМ ПОМАГАТ В ЖИВОТА

Стрелец

"Ще започна да използвам дори негативни събития в живота си като възможност да науча нещо ново. Няма да отстъпвам, няма да се страхувам. Ще бъда смел и винаги ще помня, че имам стойност."

Козирог

"Обещавам, че всеки ден ще се връщам у дома си. Ще дам достатъчно пространство на сърцето и чувствата си, за да не се задушат. Ще мисля за себе си и ще се грижа за моите нужди."

Водолей

"Ще оставя след себе си чувствата, събитията и местата, които ме държат на едно място. Ще се освободя от напрежението и ще получа пълна подкрепа."

Риби

"Ще се заема със създаването на живота, който винаги съм искал да водя. Ще се откажа от идеята за човека, когото винаги съм искал да бъда, и ще приема своята истинска същност."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама