Ето кой е перфектният подарък за зодия Водолей


Ето кой е перфектният подарък за зодия Водолей
Снимка: iStock

Всеки представител на зодия Водолей харесва нови и актуални неща- от модерни техники до места и събития, на които не са били. Обичат да пътуват. Спокойно може да им организирате почивка или да им подарите аксесоари за пътуване. Мъжете Водолеи биха се зарадвали на всякакъв вид нова техника, електроника, видео игри, таблети. Харесват подаръци с вградени и иновативни технологии като лед осветление, безжично озвучаване и т.н.

АКО СТЕ СРЕД ТЕЗИ ЗОДИИ, ОЧАКВА ВИ ГОДЕЖ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Водолеите се интелектуален знак и обичат да четат различни книги, което също е подходящ подарък за тях. Харесват теми за психология, икономика, социология и наука. Ще се зарадват и на аудио книга. Водолеите са почитатели на музиката и изкуството – слушалки или музикални инструменти, концерт, театър, изложби са неща, които биха им допаднали.

Жените също биха оценили арома дифузер, който пречиства и йонизира въздуха, поддържа баланса и хармонията в дома. Друг оригинален подарък е устройство за подобряване на съня. Разбира се, Водолейките харесат модните тенденции – подарете им карта за някой нов дизайнерски магазин.

Водолеите са доста романтични и изобретателни в подаръците затова използвайте максимално въображението си. Може да им подарите нещо ръчно изработено с елемент на изненада.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама