Голямо щастие очаква една зодия на 27 февруари


Голямо щастие очаква една зодия на 27 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда е много вероятно да получите подкрепа от най-неподозирано място. Не му мислете много, а се възползвайте от възможността. Случващото се може да ви помогне за развитието на кариерата.

Телец

Тази сряда не е подходящ ден за търговски дейности. Това се отнася както за големи сделки, така и за малки покупки. Въздържайте се от харчене на пари.

Близнаци

Тази сряда ще намирате всичко, което търсите. Не ровете обаче там, където не ви е работа. Може да разберете нещо, което да наруши спокойствието и съня ви.

Рак

Тази сряда е време да помислите за по-сериозни стъпки, свързани с професионалното ви развитие. Не се колебайте да се решите на последващо обучение.

Лъв

Тази сряда ще погледнете с други очи на ваш близък човек. Със сигурност ще има елемент на изненада, но не си мислете, че вие сте застраховани от подобни промени в бъдеще.

Дева

Днес не се съмнявайте в себе си и не се упреквайте за стари грешки. Не сте единствените, които са правили погрешни стъпки. Важното е да си вземем поуките от случващото се.

Везни

Тази сряда бъдете честни със себе си. В опита си да се харесате някому, може да се лишите от възможността да наредите живота си по ваш вкус. Помислете добре преди да действате.

Скорпион

Тази сряда няма да имате очакваното предимство. Действие на ваш конкурент ще ви изненада. Най-добре отложете планираните дейности за друг ден.

Стрелец

Тази сряда не бързайте да реагирате в дадена ситуация, преди да сте сигурни, че сте разбрали всички аспекти от ситуацията. Не рискувайте да се изложите пред когото и да било.

Козирог

Тази сряда може да си позволите повече свобода на действие в служебно отношение. Инициативността е креативна, дори да доведе до някои грешки. Те ще ви бъдат простени.

Водолей

Тази сряда може да ви се стори, че сте най-самотният човек на този свят. Това съвсем не е така. Просто в момента съмишлениците ви са заети с други неща.

Риби

Тази сряда е подходяща за всякакъв вид договорки. Сега може да се разберете с всеки за всичко. Забравете за скромността.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама