Интересни неща за Риби, които може би не знаете


Интересни неща за Риби, които може би не знаете
Снимка: iStock/Guliver

Този гъвкав воден знак е дълбоко вкоренен във въпросите на духовността. Хората Риби чувстват на много по-дълбоко ниво от останалите знаци. Дотолкова, че уязвимостта им към емоциите им позволява да надникнат в чувствата на другите, придобивайки някакво шесто чувство.

Рибите могат лесно могат да се занимават с окултни теми, тайни, мистерии или дори да превъзхождат изкуството с изобилната си креативност.

Силни страни: Адаптивни, ентусиазирани и състрадателни

Слаби страни: Раздразнителен и нереалистичен, отнесени

Съвет: Не трябва толкова много да се страхуват от отхвърляне

Дати: Между 19 февруари и 20 март

Риби са едни от най-грижовните партньори. Готови са на много компромиси, а идеалите им са онова, което ги кара да преминават през най-мрачните времена. Основната сила на Риби се състои в способността им да виждат отвъд негативните черти и мисли в хората.

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Рибите имат най-голяма адаптивност и потенциал за промяна. Тези хора имат богато въображение и лесно могат да се превъплъщават в различни образи. Дори могат да се откажат от личността си с лекота, обърквайки се какво е реално в техните глави. Те също са склонни да дават твърде много и да не получават нищо в замяна, губейки своя основен дух в процеса.

Риби е един от най-милите и състрадателни знаци. Макар да дават с желание на другите, идва един момент на предел, където те могат да станат ожесточени или да се подадат на различни опиати.
Хората от този знак са склонни да бъдат тихи в тълпата. Тези, които са по-трудни за забелязване и не вдигат много шум. Но това не бива да се заблуждава със слабост, напротив, силата да мълчат и да правят ход, когато е необходимо, е силно качество. Риби са много наблюдателен знак и често разчитат между редовете.

Най-трудно ще се сблъскат със страхът им от отхвърляне. Все пак това е един от най-чувствителните знаци. Риби често са отражение от емоциите и поведението на останалите затова е добре да се обграждат с положителни и честни хора.

Поради своята природа, Риби лесно могат да участват в обществени действия с хора от цял свят, от всякакъв вид култура или произход. Те също могат да се занимават с въпроси на изкуството.

Риби са едни от най-добрите актьори, танцьори, писатели, режисьори, фотографи и обожават водните спортове. Обичат да пътуват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама