Какъв темперамент се крие във всяка зодия


Какъв темперамент се крие във всяка зодия
Снимка: iStock

Всеки човек сам "кове" характера си, благодарение на среда, приятели и възпитание, но голяма част от темперамента е заложен още при раждането. Ето каква личност се крие във всеки зодиакален знак.

Овен

„Аз съм първи“ - това е лозунгът на сантименталните Овни. Освен, че обичат истински, те са изключително емоционални.

Телец

Телецът е постоянен и надежден. Но изключително болезнено преживява предателството.

Близнаци

Близнаците принадлежат към интелектуалния елемент на Въздуха и постоянно се нуждаят от комуникация. В същото време настроението им може да се променя буквално всяка минута. Те обожават флирта и нестандартните ласки.

МЪЖЕТЕ ВИНАГИ ЗАРЯЗВАТ ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ

Рак

Раците са много чувствителни и притежават невиждана интуиция. Няма любовни тайни, които да остават неразгадани от този знак.

Лъв

Лъвът е топъл и емоционален, но в същото време много царствен. Той се нуждае от истинска любов и човек, който да му се възхищава.

Дева

Девата е силно интелигентен знак. Тя е обсебена от здравето си и полудява при всяко незначително неразположение. Девата не понася мръсотията и безпорядъка. За нея е важно да общува с умни хора.

Везни

Везните не могат да понасят кавги и скандали, лесно се влюбват. В леглото често се оказват мързеливи, особено ако партньорът не отговаря на представата им за хармония.

Скорпион

Скорпионът винаги се стреми тайно да бъде господар на ситуацията, да притежава всички и да ръководи от задкулисието. „Всичко или нищо“ е неговото мото.

Стрелец

Стрелецът обича свободата, така че няма нужда да се опитвате да го задържите на едно място. И лоялността не е на първото качество в списъка с добродетелите му.

Козирог

Козирозите изпитват невероятно чувство за вина и винаги са измъчвани от факта, че не са постигнали целта си. Тези хора не могат да живеят без сладкото опиянение на славата.

Водолей

Този знак винаги е готов да ви изненада или шокира, така че бъдете нащрек. В любовта той търси благородство и високо ниво на взаимоотношения.

Риби

Рибите са потайни и често стават жертва на собственото си въображение. За тях любовта винаги е драма, дори ако привидно всичко изглежда напълно спокойно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама