Класация на най-романтичните зодии


Класация на най-романтичните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Обичате ли да вечеряте на свещи и да купувате романтични подаръци? Ще се трогнете ли, ако получите огромен букет в офиса или предложение за брак на публично място? Звездите също влияят на романтичната ви нагласа. Ето класация на най-романтичните зодии:

1. Везни

Везните са безнадеждни романтици, които винаги са в търсене на любовта. Страхуват се чувствата да не приключат, затова винаги намират извинение за романтични жестове, които поддържат връзката. С удоволствие ще ви изпратят десетки рози в офиса или ще поканят любимата ви група на годишнината от сватбата, ако могат да си го позволят финансово.

2. Риби

Рибите вярват в истинската любов и в трайната връзка със своята "сродна душа". Когато се влюбят, се отдават на 100% и правят всичко, за да бъде партньорът им щастлив. Романтичните жестове са само върхът на айсберга. Рибите се променят тотално, след като срещнат половинката си. Приятелите им често се оплакват, че те забравят за другите си близки.

3. Рак

Раците са традиционалисти в представата си за любовта, която често попиват от викторианските романи. В реалния живот  искат да бъдат като герои от романите на Джейн Остин, които разбиват традициите в името на истинската любов. Харесва им да се изправят срещу целия свят, за да съхранят връзката си.

7 СУПЕР СТРАННИ ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ Е ВЛЮБЕН ВЪВ ВАС

4. Лъв

Лъвовете са хора с щедри сърца и буйни страсти. Макар че понякога са егоисти, когато се влюбят, се раздават докрай. Харесва им да демонстрират страстта си публично и останалите да се възхищават на романтичните им жестове, които винаги са искрени и идват дълбоко от сърцето.

5. Телец

Телците харесват романтични вечери на свещи. Обичат да бъдат преследвани от любов и отрупвани с романтични подаръци под звездите. Традиционалисти са в любовта и много придирчиви в търсенето на половинка. Когато обаче я открият, се отдават на 100%.

6. Близнаци

Близнаците обичат да преследват новата си любов и да правят романтични жестове. Когато се влюбят, не се страхуват да го демонстрират. Те посвещават всяко свое дихание на новата връзка. Но обикновено връзките им не продължават дълго. Близнаците са доста влюбчиви и сменят много партньори, докато открият истинския.

7. Скорпион

Макар отвън да изглеждат непроницаеми, Скорпионите винаги търсят някого, когото да обичат. Имат остър език и склонност да съдят хората, което не ги прави да изглеждат много романтични. Цялата тази острота е само начин да прикриват ранимостта си. Търсят човек, на когото да се доверят и който харесва истинското им "аз".

7 ПРАВИЛА ЗА ОФИС РОМАНТИКА

8. Дева

Девите се притесняват от прекалената романтика. Стремейки се към перфекционизъм, позволяват на много малко хора да видят истинския, уязвим човек зад фасадата. Когато открият подходящия партньор, се отдават пълноценно, макар да се притесняват да го демонстрират.

9. Овен

Овните преследват докрай каквото искат и не се притесняват да го показват пред всички. Не винаги разбират как се чувстват останалите и предпочитат показността в действията и жестовете, които ги карат да се чувстват значими.

10. Стрелец

Стрелците се страхуват да не подведат другите, демонстрирайки романтични жестове. Срещат ви, омайват ви с мили думи, но времето минава, а те не се появяват отново. Това не означава, че не са постоянни, просто се страхуват от сериозни връзки, както и да не наранят някого, поради което избягват романтичните жестове.

11. Козирог

Козирозите смятат романтиката за твърде повърхността. Те са амбициозни и подредени и не обичат да нарушават правилата, дори и в името на любовта. Не са склонни да правят компромиси и се чувстват доста объркани, ако трябва да променят графика си заради романтична среща с половинката си.

12. Водолей

Водолеят подхожда интелектуално и в любовта. Избира партньор, който го интригува и който "заслужава" неговата компания. Независим и самостоятелен, Водолеят държи близките си на разстояние и се притеснява да показва привързаността си пред други хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама